Teen Wolf final yapıyor! 6. sezondan ilk fragman

MTV'nin gençlik dizisinden güncel gelişmeler...

Scott, Stiles ve Teen Wolf ekibinin diğer üyeleri için yolun sonu geliyor!

SONA YAKLAŞIYORUZ

MTV'nin ilgiyle izlenen ve sıkı bir fan kitlesine sahip dizisi Teen Wolf'un yaklaşmakta olan 6. sezonunun aynı zamanda dizinin final sezonu olacağı resmileşti.

San Diego Comic-Con'da dizinin panelinde duyurulan bu kararı binlerce Tenn Wolf hayranı şaşkınlık ve kuşkusuz kızgınlık (!) içeren çığlıklarla karşıladı.

100 BÖLÜME ULAŞACAK

Bu kararla birlikte dizi,100 bölümü tamamlayarak dizi arşivimizdeki yerini almış olacak.

FİNAL SEZONU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Final sezonunun başlangıç tarihi konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak yeni sezonun Kasım ayından itibaren ekranlara gelmeye başlayacağını ve final sezonunun 2017 senesi içerisinde tamamlanacağını biliyoruz.

16-07/23/ad213583185san-diego-ca-j-e1469175686296.jpg

Ve yeni sezona dair ilk fragman da Comic-Con'daki panele özel olarak paylaşıldı. Panele Tyler Posey, Holland Roden, Dylan Sprayberry, Cody Christian, Khylin Rhambo ve yapımcı-showrunner Jeff Davis katıldı.

Jeff Davis konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Teen Wolf, hayranlarının kalbini ve hayal gücünü umduğumuzdan çok daha yüksek derecede yakalayan olağanüstü bir serüven. Altı sene boyunca ulaştığımız konuma gelmemizi sağlayan hayranlarımıza destekleri için sonsuza kadar minnettarız ve son bir gerilim-heyecan dolu maceraya cesur hayranlarımızı götürme konusunda büyük heyecan duyuyoruz." şeklinde konuştu.

Teen Wolf'un artık yolun sonuna gelmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizce yapımcıların bu zamanlaması doğru mu? Final sezonu için beklentileriniz neler?

'TEEN WOLF' 6. SEZON İLK FRAGMAN:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin