Daredevil 3. sezonun ne zaman başlayacağı belli oldu!

Netflix'in Marvel dizisi Daredevil'in 3. sezon bölümlerini bu yıl çıkmadan izleyebileceğiz!

Volkan Küçükel
04 Ağustos 2018 - 23:52
Kültür Sanat

Ve spekülasyonlar sona erdi...

İlk sezonu 10 Nisan 2015, ikinci sezonu 18 Mart 2016 tarihinde Netflix platformunda izleyicilerle buluşan Marvel dizisi "Daredevil"den uzun süredir ses çıkmaması 3. sezonun ne zaman başlayacağı konusunda hayranlar arasında bir belirsizlik yaratmıştı.

DAREDEVIL 3. SEZON 2018'İN İKİNCİ YARISINDA!

Küçükken kör kalan Matt Murdock'un New York'un Hell's Kitchen bölgesinde gündüzleri bir avukat, geceleriyse süper kahraman Daredevil kimliğiyle adalet için savaşmasını konu edinen dizinin üçüncü sezon bölümlerinin bu yıl bitmeden izleyiciyle buluşacağı açıklandı.

Netflix Finans Direktörü David Wells dizinin yeni sezonunun 2018'in henüz netleşmeyen bir bölümünde yayına verileceğini onayladı.

18-08/05/daredevil-dizisi.jpg

NETFLIX'İN 2018 YILININ KALANI İÇİN PROGRAMI

Wells, Netflix'in 2018'in ikinci yarısındaki planlamalarından bahsederken "Orange Is The New Black, Ozark, Iron Fist, Daredevil, Narcos, House of Cards'ın finali ve belgesel serisi Making a Murderer'ın devamı"nın izleyiciyle buluşacağını söyledi.

Peki, Daredevil'in yeni sezonunu muhtemelen hangi ay içinde izleriz?

Netflix'in Marvel dizilerinin bu seneki durumuna bakacak olursak;

- Jessica Jones 2. sezon - 08 Mart 2018
- Luke Cage 2. sezon - 22 Haziran 2018
- Iron Fist 2. sezon - 07 Eylül 2018

18-08/05/charlie-cox.jpg

DAREDEVIL 3. SEZON ARALIK AYINA KALABİLİR!

Daredevil'in yeni sezonunun da eklenmesiyle görünen o ki 2018 senesi Marvel dizilerinin görünürlüğü açısından oldukça yoğun geçmiş olacak. Dizilerin bu yılki prömiyer tarihlerine bakıldığında her bir Marvel dizisinin başlangıç tarihi arasında ortalama üç aylık bir boşluk bulunuyor. Bu sıralama bozulmazsa Daredevil'i senenin son ayı içinde izleme ihtimalimiz yüksek görünüyor.

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Wilson Bethel, Jay Ali ve Joanne Whalley gibi isimleri oyuncu kadrosunda dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Jeph Loeb, Erik Oleson (showrunner) ve Drew Goddard (The Cabin in the Woods) bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin