Deadpool animasyon dizisinin neden iptal edildiği ortaya çıktı!

FX CEO'su John Landgraf sene başlarında beklenmedik şekilde iptal edilen Deadpool animasyon dizisi hakkında konuştu.

Volkan Küçükel
04 Ağustos 2018 - 23:35
Kültür Sanat

Hatırlanacağı üzere sene başlarında yaşanan bir gelişme sonrasında FX Networks'ün komedi odaklı kanalı FXX'te yayınlanmak üzere 10 bölümlük birinci sezonu onaylanan Marvel yapımı yetişkin aksiyon-komedisi "Deadpool"un animasyon dizisi projesinin sürpriz bir şekilde iptal edildiği duyurulmuştu.

Kardeşi Stephen Glover ile birlikte dizinin senaryosunu kaleme alan Donald Glover bu karara tepki olarak dizinin son bölümüne dair olduğu ileri sürülen 15 sayfalık senaryoyu sosyal medya hesabından paylaşmış ancak bir süre sonra bu mesajlar kaldırılmıştı.

O süreçte FX'ten iptal konusuyla ilgili gerçekleştirilen basın duyurusunda "FX, Donald Glover, Stephen Glover ve Marvel Television prensip ayrılıkları sebebiyle Marvel'in Deadpool animasyon dizisi projesinde yolları ayırma kararı almıştır" ifadeleri kullanılmıştı.

FX CEO'SU LANDGRAF'TAN DEADPOOL İTİRAFLARI!

Bu gelişmelerden 4-5 ay geçtikten sonra FX CEO'su John Landgraf'tan TCA etkinlikleri kapsamında düzenlenen panelde dizinin iptaliyle ilgili bazı itiraflar geldi.

18-08/04/deadpool-fxx.jpg

Landgraf'a göre projenin iptal edilme nedeni Marvel'ın Donald ve Stephen Glover'ın ortaya koyduğu senaryoları beğenmemesi. Bu nedenle projeyi devam ettirmek istememişler.

Oysa ki kendileri Donald ve Stephen'ın işinden hoşnutlarmış ancak diziyi yayınlayabilmek tek başlarına alabilecekleri bir karar değilmiş.

DEADPOOL ANİMASYON DİZİSİ MUHTEMELEN GERÇEKLEŞECEK!

Donald Glover'lı Deadpool animasyon dizisi görünen o ki hiçbir zaman gün ışığı göremeyecek ancak proje başka ellerde canlanabilir mi?

Landgraf, yayın haklarını elinde bulunduran Marvel'ın diziyi dirilteceğini düşünüyor.

X-Men karakterlerinden herhangi birine özellikle Deadpool'a dayanan bir animasyonlu yetişkin serisi yapma hakkına sahip olan Marvel'ın farklı bir yaratıcı ekiple diziyi yakın bir gelecekte karşımıza çıkarması şaşırtıcı olmayacak gibi görünüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin