Donald Glover iptal edilen Deadpool animasyon dizisinin senaryosunu paylaştı!

Donald Glover, sosyal medya hesabından iptal edilen Deadpool animasyon dizisine ait olduğu iddia edilen senaryoları paylaştı. Paylaşımın ardından kısa bir süre sonra tüm tweet'ler kaldırıldı.

Volkan Küçükel
29 Mart 2018 - 17:26
Gündem

Geçtiğimiz günlerde Deadpool hayranlarını üzen bir gelişme yaşanmış ve FX Networks'ün komedi odaklı kanalı FXX'te yayınlanmak üzere 10 bölümlük birinci sezonu onaylanan Marvel'in yetişkin aksiyon-komedisi "Deadpool"un animasyon dizisi projesinin resmen iptal edildiği duyurulmuştu.

Kardeşi Stephen Glover ile birlikte dizinin senaryosunu yazan Donald Glover, iptal nedeniyle ilgili basında çıkan spekülasyonlar sonrasında Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Deadpool'u yazmak için fazla meşgul olduğu yönünde çıkan haberleri yalanladı.

18-03/29/donald-glover.jpg

Hatırlanacağı üzere FX'ten iptal için yapılan basın duyurusunda "FX, Donald Glover, Stephen Glover ve Marvel Television prensip ayrılıkları sebebiyle Marvel'in Deadpool animasyon dizisi projesinde yolları ayırma kararı kalmıştır. FX bundan sonra projeye dahil olmayacak. FX ve Marvel, yayın hayatı süren Legion dizisiyle ortaklığını sürdürmektedir" ifadelerine yer verilmişti.

DONALD GLOVER İPTAL KARARINA TEPKİLİ

Açıklamada Glover'ın yoğun programı sebep gösterilmese de birçok medya organında çıkan haberlerde Glover'ın yoğun takviminin FX'in projeden vazgeçmesinde önemli rol oynadığı yönünde haberler çıkmıştı. Bu söylentileri yalanlayan Glover, hazırlanan Deadpool animasyon serisinin son bölümüne dair olduğu ileri sürülen 15 sayfalık senaryoyu sosyal medya hesabından paylaşsa da bu tweet'leri kısa sürede sildi.

İptal kararına bir tepki olduğu anlaşılan paylaşımların bir bölümünde Glover, Deadpool 'un ağzıdan kendisine işaret ederken ilgi çekici ifadeler kullandı:

"Herkesin farklı bir şeyler istediği ancak bunu bunu elde etmek için hiç kimsenin farklı şeyler yapma isteğinde olmadığını hissediyorum. Herkesin desteklediği ancak izlemediği iyi hissettiren Marvel azınlık dizileri yok mu? Şunu demek istiyorum ki dizimizin gerçekten eğlenceli olacağını düşünüyordum. Dürüst olabileceğim bir platform arıyordum. Ve sanırım o yer Freeform!"

Deadpool animasyon dizisinin yeni adresi Freeform olur mu ya da proje ilerleyen dönemde yeniden canlanır mı, bunu hep beraber göreceğiz.

"Deadpool 2" film fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin