Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlıyor? Dizinin yeni adı Kaos oldu.

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Hangi kanalda yayınlanacak? Necati Şaşmaz açıkladı!

Nurşah
29 Mart 2018 - 13:32
Yeni Bölüm

Geçtiğimiz günlerde TRT ekranlarında gösterilen Kurtlar Vadisi filminin ardından Necati Şaşmaz çeşitli açıklamalarda bulundu. Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Yayınlanacağı kanal belli oldu mu? Necati Şaşmaz yeni proje müjdelerini verdi.

18-03/29/kurtlar-vadisi-pusu-ne-zaman-basliyor-1522315457.jpg

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor?

Başarılı oyuncu, Kurtlar Vadisi izleyicilerinin en çok merak ettiği konuya da açıklık getirdi. Necati Şaşmaz yaptığı açıklamalarda Kurtlar Vadisi ne zaman ekranlara gelecek sorusu ile sıklıkla karşılaştığını belirtti be şu sözleri de ekledi: 

"Artık bir tarih vermekten imtina ediyorum. Kanallarla görüşmelerimiz devam etmekte... Neticelendiğinde elbette ki sizlerle yine bu vesileyle paylaşmış olurum. İnşallah gelecek sezona diyoruz."

Necati Şaşmaz yeni dizi ve sinema projelerini müjdeledi!

Necati Şaşmaz hem sinemada hem de televizyon ekranlarında kendilerini izleyen seyircilere teşekkürlerini iletti. Ünlü oyuncu "Ufukta başka projeler de var mı?" sorusuna bakın ne cevap verdi:

"Evet birkaç dizi projemiz var. Daha öncesinde bir Hint yapımıyla ortak çalışacağımızın duyurusunu yapmıştık. Üç sinema filmi projemiz var... Ayrıca Türk televizyonlarında dizi olarak üç projemiz var. Onları da hayata geçirmek için çabalıyoruz..."

Şaşmaz, ayrıca uluslararası bir proje olan ve senaryosunu kendi yazdığı yeni dizisinden de bahsetti. 

18-03/29/necati-sasmaz.jpg

Son olarak her şey için izleyicilerine teşekkür eden Necati Şaşmaz'ı gelecek dönemlerde sıklıkla adından bahsettirecek gibi duruyor! Kurtlar Vadisi dizisi ile alakalı gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin