Quantico ekranlara veda etti!

ABC kanalının ajan dizisi Quantico üç sezonda 57 bölümlük serüveni sonrasında finalini yaparak vedasını gerçekleştirdi.

Volkan Küçükel
04 Ağustos 2018 - 22:19
Kültür Sanat

2015 sonbaharında ekran macerasına başlayan ABC'nin ajan temalı dizisi "Quantico"nun ekran serüveni dün akşam yayınlanan "Who Are You?" isimli final bölümüyle son buldu.

QUANTICO FİNAL YAPTI!

İlk sezonunun ikinci yarısından itibaren izlenme oranlarında başlayan düşüş nedeniyle sürekli diken üstünde olan dizi, sürpriz bir şekilde üçüncü sezon onayını alsa da kendisine verilen bu son şansı iyi değerlendirememiş ve reytinglerdeki düşüşünü sürdürmüştü. Bunun sonucu olarak yayıncı kanal geçtiğimiz aylarda yaptığı duyuruyla Quantico'nun üçüncü sezonunun son olacağını belirtmişti.

QUANTICO REYTİNGLERİ

İlk sezonun ardından ikinci sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting ortalaması elde eden dizinin ilk sezon ile kıyaslandığında yüzde 45'lik bir düşüş gösterdiği gözlemlenirken, 2.8 milyon izleyici ortalaması ile de ilk sezona göre yüzde 36'lık önemli bir düşüş yaşadığı görülmüştü.

18-08/04/quantico-dizisi.jpg

Üçüncü sezonun açılış bölümünde 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 2.661 milyon izleyici rakamlarını elde dizinin bu bölümü düşüşün devam ettirdiğini göstermişti.

QUANTICO FİNAL SEZONU REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Son sezonunda kendi içinde istikrarlı bir izlenme oranı yakalayan Quantico final bölümüyle 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 2.7 milyon izleyici rakamlarını elde etti. Buna göre final sezonunun ortalaması ise aynı kategoride 0.4 reyting oranı ve 2.6 milyon izleyici olarak gerçekleşti.

ABC Studios ve Mark Gordon yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Priyanka Chopra (Alex Parrish), Jake McLaughlin, Johanna Braddy, Russell Tovey, Alan Powell, Marlee Matlin ve Blair Underwood gibi isimler yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin