Dark 2. sezon yarın Netflix'te başlıyor! Dark 2. sezon konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu!

Netflix'in Alman yapımı popüler dizisi Dark 2. sezon bölümleriyle 21 Haziran'da geri dönüyor. Dark 2. sezonda neler olacak? Dark yeni sezon detayları...

"Her şeyin yaşanmasını önlemenin yolu olacaklara baştan dur demek. Ama soru şu: Her şey ne zaman başladı?"

Dijital yayın devi Netflix'in Almanya'da çektiği ilk orijinal dizi olan "Dark"ın heyecanla beklenen 2. sezon bölümleri için geri sayım hızlandı!

DARK 21 HAZİRAN CUMA GÜNÜ YENİ BÖLÜMLERİYLE NETFLİX'TE!

10 bölümlük ilk sezonu 01 Aralık 2017'de yayınlanan Dark yaklaşık 1.5 yıllık uzun bir sürenin ardından hikayesini devam ettirmeye hazırlanıyor. Dizi, 21 Haziran Cuma günü ikinci sezon bölümleriyle Netflix platformundaki yerini alacak.

19-06/20/dark-izle.jpg

Winden isimli bir Alman kasabasında iki çocuğun kaybolmasıyla gelişen gizem dolu olayları, anlaşılması güç bir bulmacayı; kayıp çocuklar, dört aile arasındaki karmaşık ilişkiler ve yaşanan çifte hayatlar eşliğinde izleyiciye aktaran Dark'ın oyuncu kadrosunda Louis Hofmann, Karoline Eichhorn, Maja Schöne, Oliver Masucci, Stephan Kampwirth, Angela Winkler, Jördis Triebel ve Lisa Kreuzer gibi isimler boy gösteriyor.

DARK 2. SEZONDA YENİ YÜZLER

Dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna Winfried Glatzeder, Sandra Borgmann, Dietrich Hollinderbäumer ve Sylvester Groth'un dahil olduklarını da hatırlatalım.

19-06/20/dark-2-sezon-fotograf-1561015573.jpg

DARK 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Yeni sezon hikayesinde gelecekte sıkışıp kalmış durumdaki Jonas'ı, 2020 yılına dönmeye çalışırken göreceğiz. Bu esnada arkadaşları Magnus, Martha ve Franziska, Bartosz ile Winden kasabasında gerçekleşen gizemli olayların arasındaki bağlantıyı çözme uğraşında olacaklar.

Farklı zaman dilimlerinde birbirine bağlı olan her şeyi kontrol eden belirsiz birisinin sebep olduğu olaylar, çok daha fazla insanı etkilemeye başlayacak...

3 SEZONLUK SERÜVEN!

Dark geçtiğimiz haftalarda duyurulduğu üzere 3. sezonuyla finalini gerçekleştirecek.

"Dark" (Netflix) 2. sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin