Kubilay Aka ve Alina Boz gibi isimler Netflix'in yeni Türk dizisinde buluşacak!

Türkiye'nin Netflix yapımlarına bir yenisi daha ekleniyor..

Merve Mutlu
20 Haziran 2019 - 10:38
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü dijital içerik dağıtım platformu olan Netflix, Türkiye'de de kendine yer açmaya başladı. Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu Hakan: Muhafız dizisinin ardından Beren Saat'in rol alacağı Atiye dizisi gündeme gelmişti. Şimdi de yeni bir, Türkiye yapımı Netflix dizisi geliyor.

19-06/20/netfkic.png

Netflix Türkiye'nin yeni dizi projesi belli oldu. "Love 101" adını taşıayacak olan dizinin hazırlıkları da başladı. Çekimleri İstanbul'da yapılan Love 101 dizisi, 130 ülkede yayınlanacak ve yönetmenliğini de Ahmet Katıksız yapacak. 

Love 101 dizisinde kimler oynuyor?

19-06/20/love-101.jpg

Meriç Acemi'nin senaryosunu yazdığı dizide rol alacak oyuncuların bazıları belli oldu. Genç kuşağın sevilen ve gündeme gelen isimleri, dizinin başrollerini paylaşacak. 

Çukur dizisinde canlandığı Celasun karakteri ile ünlenen Kubilay Aka, Elimi Bırakma dizisinin yıldızı Alina Boz, Karagül dizisiyle başlayıp son olarak Bir Litra Gözyaşı dizisinde rol alan Mert Yazıcıoğlu ve Vatanım Sensin dizisi ile tanınan ve çok konuşulan Pınar Deniz ve birçok dizide rol alan başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu gibi isimler şimdilik dizinin kemik kadrosunu oluşturuyor. 

Love 101 dizisinin konusu ne?

19-06/20/n.jpg

Hazırlıkları ve çekimleri devam eden dizinin konusu, Gecce'nin haberine göre: Hayata tutunma mücadelesi veren beş gencin hikayesini anlatacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin