Dark 3. sezon çekimleri başladı! Yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Netflix'in sevilen dizisi Dark'ın 3. sezon çekimleri başladı! Heyecanla beklenen Dark yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Nurşah
26 Haziran 2019 - 17:34
Kültür Sanat

Büyük bir heyecanla takip edilen ve kafalarda yarattığı soru işaretleri ile tüm dünyada gündem haline gelen Dark dizisinin 3. sezon çekimleri başladı! 

 19-06/26/dark-3-sezon-ne-zaman.jpg

Dark 3. sezon çekimleri başladı!

Almanya'nın Winden kasabasında yaşanan esrarengiz olayları anlatan Dark dizisi, hem konusu hem de hikayenin karmaşık şeması ile kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. 21 Haziran Cuma günü 8 bölümden oluşan 2. sezon, Netflix platformunda izleyici ile buluştu! Bir çırpıda bitirilen bu sezon da birinci sezon gibi, çeşitli soru işaretleri ile sonlardı! 

Winden kasabasında kaybolan çocukların birbirleri ile bağlantıları hala büyük bir merakla araştırılırken, Dark dizisinin yaratıcılarından Baran Bo Odar tarafından 3. sezon çekimlerinin başladığı izleyici ile paylaşıldı! Netflix, izleyici karşısına çıkartılacak olan 3. sezonun aynı zamanda final sezonu da olacağını duyurmuştu...

19-06/26/dark-3-sezon-1561558142.jpg

Dark 3. sezon ne zaman yayınlanacak?

Soru işaretlerinin en sonunda giderileceği yeni sezonunun yayın tarihi ile ilgili net bir bilgiler ise henüz izleyici ile paylaşılmadı! Gözler, Netflix cephesinden gelecek açıklamaya çevrilmiş durumda... İzleyiciler Dark yeni sezonun, dizideki kıyamet tarihi olarak belirtilen 27 Haziran 2020'de yayınlanabileceğini düşünüyorlar. Merakla beklenen dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin