Netflix'in yeni Hint dizisi Leila'nın 2. sezonu ne zaman? Konusu, oyuncuları..

Hindistan yapımı Netflix dizisi Leila'nın 2. sezonu olacak mı? Oyuncuları ve konusu..

Merve Mutlu
26 Haziran 2019 - 16:56
Kültür Sanat

Başrolünde Huma Qureshi'nin rol aldığı Hindistan yapımı Netflix dizisi Leila, konusu ve oyunculuk performansı ile dikkat çekiyor..

19-06/26/leila.png

Leila dizisinin oyuncu kadrosu:

Dizide, başarılı ve güzel oyuncu Huma Qureshibaş karakter olan Shalini Pathak'ı canlandırıyor. Siddharth (Bhanu), Rahul Khanna (Rizwan Chowdhury), Arif Zakaria (Dr. Iyer), Seema Suri (Madhu), Akash Khurana gibi isimler de dizinin kadrosunda yer alıyor. 

Leila dizisinin konusu ne?

19-06/26/leila-dizisi.jpg

2047 yılıdan başlayan dizide, Aryavarta baskısı tüm Hindistan'a egemen olmak üzeredir. Maddi durumları gayet iyi olan Shalini ve Rizwan, kızları Leila ve hizmetçileri ile birlikte mutlu mesut yaşamaktadırlar. Atağa geçen Aryavarta fedaileri, Shalini'nin evine baskın düzenleyerek hayatlarını başlarına yıkar.. 

Hint bir kadın olan Shalini, Aryavarta kuralını bozarak bir müslüman ile evlenmiş ve 'melez' bir çocuk sahibi olmuştur. Bu geleneğe göre kirlenmiş sayılan Shalini bir saflık kampına alınırken, eşi Rizwan havuzdayken kafasına vurularak öldürülür. Kızları Leila'nın ise nerede olduğu belli değildir. 

19-06/26/leil.jpg

Shalini 2 yılı aşkın bir süre saflık kampında kalır. Saf hale getirildiğine inandırarak kızı Leila'nın peşine düşmek için sessiz kalır ve itaat eder görünür. Ancak yaptığı bir hata yüzünden işçi kampına gitmekle cezalandırılır. 

Aryavarta'nın yapmak istediği büyük bir proje, direnişçilerin ilgisini çeker ve Shalini bir anda kendini direnişçilerin arasında bulur. O sırada kızı Leila'nın, kendi hizmetçiliğini yapan kadının kızı olarak büyütüldüğünü ve o kadının kendi hayatını yaşayarak Leila'nın melez olduğunu sakladıklarını öğrendi. Kızını bulan Shalini, Aryavarta yöneticilerinden birinin evine sızarak güvenini kazandı. Büyük proje açılış gününde direnişçilerin isteği ile tören alanında eylem yapacak olan Shalini, kızını yanına almak ister ancak Leila onu tanımaz ve yanına gelmek istemez.. 

Dizinin finalinde Shalini kızını bulmuştur ancak beyni yıkanan Leila'ya kavuşamaz. Büyük bir soru işareti ile biten dizi, kafalarda farklı seçeneklerle yer ediyor..

Leila 2. sezon ne zaman?

19-06/26/leila-2-seozn-ne-zaman.png

Sistem yüzünden ailesi dağılan ve kızından ayrı kalan Shalini'ni, sisteme karşı mücadele ederek kızını bulmak için direndiği hikayeyi anlatan Leila dizisinin finali, izleyenlerin kafasını karıştırdı. Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı izleyiciler tarafından en çok sorulan soru oldu. 

Dizinin bir sona ermemesi nedeniyle 2. sezonunun geleceği büyük bir kesimin ortak yorumu ancak ilk sezonu henüz paylaşılan dizinin yeni sezonu hakkında bilgi paylaşılmadı. Yeni sezonun olup olmayacağı, eğer çekilirse ne zaman yayınlanacağı bilgisi şimdilik gizemini koruyor.. 

Gelişmelerden haberdar olmak için sayfamızı takip edebilirsiniz.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin