Dark dizisi kaç sezon sürecek? Dark 3. sezon olacak mı?

Netflix'in Almanya'da çektiği ilk orijinal dizi olan "Dark"ın ikinci sezon bölümleri 21 Haziran'da izleyiciyle buluştu. Peki, Dark 3. sezon olacak mı? Dizi ne zaman sona erecek?

Netflix'in sınırları zorlayan Alman dizisi "Dark" 21 Haziran'da yayınlanan sekiz bölümlük ikinci sezonuyla çok konuşulmaya devam ediyor.

DARK 2. SEZON BAŞLADI!

İkinci sezon hikayesinde Jonas, Mikkel ve Ulrich'in kaybolmasından altı ay sonra, Winden'daki gizem sarmalı çok daha karmaşık bir hâl alırken dünyanın kaderi adeta pamuk ipliğine bağlıdır.

19-06/24/dark-2-sezon.jpg

Gelecekte sıkışıp kalmış durumdaki Jonas'ı, 2020 yılına dönmeye çalışırken görüyoruz. Bu esnada arkadaşları Magnus, Martha ve Franziska, Bartosz ile Winden kasabasında gerçekleşen gizemli olayların arasındaki bağlantıyı çözme uğraşındadırlar. Farklı zaman dilimlerinde birbirine bağlı olan her şeyi kontrol eden belirsiz birisinin sebep olduğu olaylar, çok daha fazla insanı etkilemeye başlıyor.

Dark'ın ikinci sezon bölümleri sırasıyla "Beginnings and Endings (Başlangıçlar ve Bitişler), Dark Matter (Karanlık Madde), Ghosts (Hayaletler), The Travelers (Yolcular), Lost and Found (Kaybolanlar ve Bulunanlar), An Endless Cycle (Sonsuz Döngü), The White Devil (Beyaz Şeytan), Endings and Beginnings (Bitişler ve Başlangıçlar)" isimlerini taşıyor.

DARK 3. SEZON OLACAK MI?

Dark'ın geleceğine bakacak olursak; Netflix yakın bir zamanda Dark'ın 3. sezonunun olacağını ancak sezonun aynı zamanda final sezonu olacağını duyurmuştu. Yani Dark'ın serüveni önümüzdeki sezon son bulacak.

19-06/24/dark-timeline.jpg

DARK 3. SEZON İÇİN NE KADAR BEKLEYECEĞİZ?

Üçüncü sezonun, ilk ve ikinci sezon arasındaki iki seneye yakın ara kadar bekletmemesi ve 2020 senesi içinde Netflix takipçileriyle buluşması bekleniyor.

"Dark 2. Sezon" | Efsanevi Yüzleşme Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin