Seksenler dizisinin çekimleri ne zaman başlayacak? Eski oyuncular devam edecek mi?

TRT 1 ekranlarının büyük bir merakla beklenen sevilen dizisi Seksenler ile ilgili yeni gelişmeler var! İşte merak edilenler..

Nurşah
24 Haziran 2019 - 10:02
Gündem

TRT 1 ekranlarının geniş bir hayran kitlesine sahip olan dönem dizisi Seksenler yeni sezon bölümleri ile çok kısa bir süre sonra izleyici karşısında olacak! Büyük bir heyecan uyandıran yeni sezon haberlerinin ardından merakla beklenen Seksenler dizisi ile ilgili yeni gelişmeler var!

 19-06/24/seksenler-yeni-sezon-degisiklikler.jpg

Seksenler hangi kanalda devam edecek?

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun köşesine taşıdığı habere göre; Seksenler dizisi kanal değişikliği yaşamayacak. Yani sevilen dizinin yeni sezon bölümleri de eski kanalı TRT 1'de izleyici karşısında olacak. Yeni sezonda izleyici karşısında olması planlanan dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili yeni gelişmeler de yaşandı...

19-06/24/seksenler-yeni-sezon-cekimleri-ne-zaman.Jpeg

Seksenler dizisinin çekimleri ne zaman başlayacak? 

Habere göre; dizinin yapımcısı Birol Güven başka dizilerde de rol alan pek çok oyuncuya ulaşarak kadronunu büyük bir kısmını tamamladı. Bir diğer önemli gelişme ise; Seksenler'in yeni bölümleri bundan sonra prime time kuşağında değil, ana haber bülteni öncesinde yayınlanacak ve hafta içi her gün izleyici karşısında olacak... Dizinin çekimlerinin ise Eylül ayında başlayacağı söyleniyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin