Dark Money dizisi bu akşam başlıyor! Dark Money konusu ve fragmanı!

BBC'nin sezonu dört bölümden oluşan yeni dizisi Dark Money ekran serüvenine başlıyor. Dark Money konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

Jill Halfpenny ve Babou Ceesay'in başrollerini paylaştığı, hikayesi bir Hollywood film yapımcısının cinsel istismarından etkilenmiş bir aileyi merkezine alan BBC One dizisi "Dark Money (Dark Mon£y)" 08 Temmuz 2019 Pazartesi akşamı ekran serüvenine başlıyor.

DARK MONEY: 4 BÖLÜMLÜK HİKAYE

Sıradan bir İngiliz ailesinin genç erkek çocuklarının Hollywood'da ünlü bir film yapımcısı tarafından istismar edilmesini ve sessiz kalmaları karşılığında kendilerine sunulan büyük miktardaki ödemeyi kabul etmeleri ekseninde gelişen olayları konu edinen dizinin sezonu 4 bölümden oluşuyor.

19-07/09/dark-money-afis.jpg

DARK MONEY YAYIN TAKVİMİ

Levi David Addai'nin (Damilola Our Loved Boy) senaryosunu kaleme aldığı dizinin yayın takvimi şu şekilde:

1. bölüm: 08 Temmuz Pazartesi
2. bölüm: 09 Temmuz Salı
3. bölüm: 15 Temmuz Pazartesi
4. bölüm: 16 Temmuz Salı

19-07/09/dark-money-foto-2.jpg

"DARK MONEY" KONUSU

Dark Money'in hikayesine biraz daha detaylı bakacak olursak;

Dark Mon£y; izleyiciyi anne Sam (Jill Halfpenny) ve baba Manny'nin (Babou Ceesay) ebeveynliğindeki Kuzey Londra'da yaşayan işçi sınıfı bir aile olan Mensah'lar ile tanıştırıyor.

Ailenin en küçük oğlu Isaac yakın bir zamanda büyük bütçeli bir Hollywood filmindeki rolünün çekimlerini tamamlamıştır. Ancak Isaac'in Amerika'dayken isim yapmış bir film yapımcısı tarafından taciz edildiğini açıklamasının ardından ailenin dünyası paramparça olur.

Yaşanan bu trajik olayın ardından aile her ne kadar suçluluk duygusu hissediyor olsa da sessiz kalmaları karşılığında kendilerine sunulan önemli miktardaki parayı yeni bir hayata başlayabilecekleri inancıyla kabul etmeye karar verir.

Ancak yanılıyordurlar. Hasar daha derinleşir ve parayı almanın bedeli çok daha ağır olabilir...

19-07/09/dark-money-foto.jpg

DARK MONEY OYUNCU KADROSU

Ceesay ve Jill Halfpenny dışında Rebecca Front (Poldark), Susan Wokoma (Chewing Gum), Olive Gray (Home From Home), Ellen Thomas (EastEnders), Gary Beadle (EastEnders), Arnold Oceng (The Good Lie), Joseph May (Resident Evil) ve Rudi Dharmalingam (Our Girl) dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

"Dark Money" (BBC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin