Yeni sezonda hangi kanalda hangi diziler olacak? İşte yeni diziler!

Yaz tatili arasının ardından hangi diziler ekranda yer alacak?

Merve Mutlu
09 Temmuz 2019 - 11:18
Kültür Sanat

Dizilerin Mayıs ayının sonunda, 3 ay sürecek bir sezon arasına girmesi ile birlikte, yeni sezonda gelecek olan diziler merak edilmeye başladı. 

Geçen sezonun ardından bazı diziler final yaparak ekran macerasını sona erdirirken, bazı diziler de Eylül ayında başlayacak yeni sezonda ekrandaki yerlerini alacaklar. O dizileri sizler için derledik.. 

Kanal D dizileri:

19-07/08/kanal-d-1562588609.jpg

Arka Sokaklar

Kanal D ekranlarının yeni sezonunda; Erler Film imzası ile yayın hayatına uzun yıllardır devam eden ve en son 13. sezon finalini yapan Arka Sokaklar dizisi, yeni sezonu ile yeniden ekranlarda olacak. 

Leke

Tims & B Production tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan ve 9. bölümü ile sezon finaline giren Leke dizisi, yeni sezonda ekrandaki yerini alacak dizilerden biri oldu. 

Zalim İstanbul

Avşar Film tarafından hazırlanan ve Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Berker Güven gibi oyuncuları kadrosunda bir araya getiren Zalim İstanbul dizisi, yeni sezonda da ekranlarda olacak.

Zümrüt-ü Anka

Pastel Film'in ikinci dizi projesi olan Zümrüt-ü Anka, yeni sezonda Kanal D ekranlarındaki yerini alacak. 

 

Star TV dizileri:

19-07/08/star.jpg

Erkenci Kuş

Gold Yapım tarafından bir yaz dizisi olarak başlayan Erkenci Kuş dizisi, sezon finalsiz bir şekilde yoluna devam ediyor. Önümüzdeki sezon da ekranlarda olacak olan dizi, Ocak ayında ekranlara veda edecek. 

Kardeş Çocukları

Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ ve Nur Fettahoğlu gibi başarılı isimleri bir araya getiren, Gold Yapım imzalı Kardeş Çocukları, yeni sezonda yine ekranlarda olacak. 

Kuzgun

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Burcu Biricik ile Barış Arduç'u bir araya getiren dizi, yeni sezonda kendi gününde yeniden izleyici karşısına çıkacak. 

Sefirin Kızı

Kanalın yeni dizilerinden biri de 03 Medya tarafından hazırlanan, Sarp Levendoğlu'nun başrolde olacağı Sefirin Kızı adlı proje oldu. Şimdilik resmi açıklaması olmayan dizi, Adolftay'in iddiası olarak Eylül sezonunu bekliyor.. 

Güvercin

Pastel Film tarafından hazırlanan, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturacağı Güvercin dizisi, yeni sezonda Star TV'nin beğenilen dizileri arasına girecek gibi duruyor. 

Sevgili Geçmiş

Süreç Film, Star TV için Sevgili Geçmiş adlı bir dizinin çalışmalarına başladı. Dizinin çekimlerine, Ağustos ayında İzmir'de başlanması bekleniyor. Aydın Bulut yönetmenliğindeki dizinin cast çalışmaları devam ediyor.

Çocuk

Adolftay'ın iddiasına göre: 1441 Yapım, Star Tv ekranları için Çocuk adlı bir dizi hazırlıyor. Ancak henüz bu konuda herhangi bir açıklama gelmedi..

Show TV dizileri:

19-07/08/shpw.jpg

Çukur

Ekranlarda fenomen haline gelen, Ay Yapım imzalı Çukur dizisi, yeni sezonda da ekranlardaki yerini alacak. 

Patron

Başrolünde Burak Deniz'in rol alacağı Tims & B Production imzalı yeni dizilerden biri de Patron dizisi oldu. Henüz anlaşma yapılmadı ancak dizide başroldeki kadın oyuncunun Dilan Çiçek Deniz olacağı konuşuluyor.. 

Yabancı

Adolftay'in dizi iddialarından biri de Tims & B Production tarafından, Deniz Akçay tarafından hazırlanan Yabancı adındaki dizi oldu. 

Barış

Tims & B Production'dan Şebnem Açıkalın tarafından hazırlanacağı Adolftay tarafından iddia edilen dizilerden biri de Barış adlı yapım oldu. 

Aşk Ağlatır

MF Yapım tarafından hazırlanan Kore uyarlaması olan dizi Aşk Ağlatır, Show TV'nin yeni sezon için hazırladığı dizilerden biri oldu. Avlu dizisinde Alp karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Deniz Can Aktaş'ın rol alacağı dizide, Hafsanur Sancaktutan da başrole eşlik edecek.

Ramo 

Bkm yeni sezonda Show ekranları için Ramo adında bir dizi hazırlıyor. Mustafa Şevki Doğan'ın yöneteceği diziyi, Yılmaz Şahin yazıyor. Cast çalışmaları devam eden dizide henüz kimlerin rol alacağı belli değil. 

Fox dizileri:

19-07/08/fox.jpg

Kadın

İki sezondur ekrandaki yerini ve başarısını koruyan Japon yapımı Woman dizisinden uyarlanan Med Yapım ve Mf Yapım imzalı Kadın dizisi, yeni sezonda da ekranlardaki yerini alacak. 

Yasak Elma

Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ı kadrosunda buluşturan Yasak Elma dizisi, Medyapım imzası ile Fox ekranlarında yayınlanmaya kaldığı yerden devam edecek. 

Bir Aile Hikayesi

This is us dizisinden uyarlanan ve ekranda büyük bir başarı elde eden Bir Aile Hikayesi, Medyapım tarafından Fox ekranları için bu sezon da hazırlanıyor. 

Savaşçı

Limon Film tarafından hazırlanan başarılı asker dizisi olan Savaşçı da ekran macerasına yeni sezonda devam edecek olan dizilerden biri oldu. 

Mucize Doktor 

The Good Doctor dizisinden uyarlanacak olan Mucize Doktor isimli yeni dizi, bu sezonun Fox için MF Yapım tarafından hazırlanan dizilerden biri oldu. 

atv dizileri:

19-07/08/atv.jpg

Hercai

Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in başrollerini paylaştığı, Mia Yapım imzalı dizi, yeni sezonda kaldığı yerden tüm heyecanıyla devam edecek. 

Sen Anlat Karadeniz

Sinegraf tarafından hazırlanan ve Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu'nun başrolleri paylaştığı dizi, yeni sezonda da atv ekranlarında yayında olacak. 

Bir Zamanlar Çukurova

Tims & B Production imzalı Bir Zamanlar Çukurova dizisi, ekranların en sevilen dizilerinden biri haline geldi ve yeni sezonda da ekrandaki yerini alacak. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Oktay Kaynarca'nın başrolde yer aldığı EDHO, yeni sezonda yine atv'de yayınlanacak. 

Beni Bırakma

Focus Film tarafından hazırlanan Beni Bırakma dizisi, yeni sezonda yeniden ekranlarda olacak.

Diriliş Osman

Yeni sezonun en bomba işlerinden biri de Diriliş Osman oldu. TRT1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde olacak olan dizi, yine Mehmet Bozdağ yapımcılığında ancak bu kez atv ekranlarında olacak.

tv8 dizileri:

19-07/09/tv8.jpg

tv8 ekranları bu sezon 2 yeni diziye ev sahipliği yapacak. Daha önce Kızım ve Jet Sosyete dizilerini alan kanal bu kez Medyapım'dan Cansu Dere'nin başrolde olacağı ve adı henüz kesinleşmeyen bir dizi ile Karga Seven'den Hekimoğlu dizilerini yayınlayacak. 

TRT1 dizileri:

19-07/09/trt.png

Payitaht Abdülhamid

ES Film tarafından hazırlanan Payitaht Abdülhamid dizisi, 89. bölümünden itibaren yeni sezonda kendi kanalında yayınlanmaya devam edecek. 

Vuslat

A23 Medya'nın yapımcılığında hazırlanan Vuslat, 22. bölümden itibaren TRT1 ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. 

Halka

Hande Erçel ve Serkan Çayoğlu gibi isimleri bir araya getiren Halka, yapımcısı ES Film tarafından yeni sezonda da TRT1 ekranları için hazırlanacak. 

Elimi Bırakma

Üs Yapım dizisi olan Elimi Bırakma, Eylül ayında başlayacak olan sezonunda 44. bölümü ile devam edecek.

Kalk Gidelim

Staff Film'in sevilen dizisi Kalk Gidelim de yeni sezonda ekran macerasına devam edecek. 

Şampiyon

Başrolünde Tolgahan Sayışman'ın rol alacağı açıklanan ve yayınlanan tanıtım filmi ile de epey dikkat çeken Şampiyon, BKS Yapım tarafından TRT1 ekranları için hazırlandı. Yeni sezonda bu yeni dizi de ekranlardaki yerini alacak. 

Bir Doğu Masalı

Üs Yapım tarafından hazırlanan; başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin yer alacağı konuşulan ve çekimleri Antep'te yapılacak olan Bir Doğu Masalı dizisi de TRT1 ekranlarında yer alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin