Darkness Visible çizgi romanı dizi oluyor!

Çizgi romanların ekranlara uyarlanması furyası devam ediyor. Darkness Visible çizgi roman serisi de televizyon ekranlarına dizi olarak uyarlanıyor.

Volkan Küçükel
12 Kasım 2017 - 16:22
Gündem

"Darkness Visible" isimli çizgi roman serisi televizyon ekranlarına dizi olarak uyarlanıyor.

Mike Carey (Unwritten, Lucifer, Girl with All the Gifts) ve Arvind Ethan David'in (Dirk Gently's Holistic Detective Agency) yaratıcısı olduğu popüler çizgi roman serisinin uyarlaması IDW Entertainment bünyesinde geliştirilip, finanse edilecek ve dizinin yapımına başlanacak.

"DARKNESS VISIBLE" KONUSU

İlk olarak 2016 yılı New York Comic-Con organizasyonunda duyurulan, geride bıraktığımız Şubat ayı içinde IDW Publishing tarafından yayımlanan altı ciltlik mini seri Darkness Visible'ın hikayesi şöyle:

17-11/12/darkness-visible-cizgi-romani.jpg

Darkness Visible; müttefik devletlerin iblislerin desteğiyle 2. Dünya Savaşı'nı kazandığı ve insanlığın istemeden de olsa bir başka bilinçli ırkla birlikte dünyayı paylaşmayı kabul etmek zorunda kaldığı bir evrene bizleri götürüyor.

Bu her an bozulabilecek ve diken üstündeki bir arada yaşama olayı geçen senelerin ardından patlak verip çatışmaların başlamasına neden olur.

İki taraf arasındaki ince mavi hattan sorumlu olan ve barışı sağlamaya çalışan az sayıdaki kişi arasında yer alan Dedektif Daniel Aston ise ruhuna bir iblis yerleşince sınırlarını test etmek durumunda kalır.

Bir insanın kızının hayatını kurtarmak için ruhundaki iblisle güreşmesi durumunda ne olur? Dedektif, kızını kurtarmak uğruna soykırım dahil olmak üzere bazı bedeller ödemek durumuna düşecektir.

Darkness Visible hikaye olarak doğaüstü bir gerilim tarzına sahip olmakla birlikte, tamamıyla farklı bir dünyadaki ırk, göçmenlik, terörizm ve politika gibi konulara da bakış atıyor.

17-11/12/darkness-visible-2.jpg

PROJENİN YAPIMCI KADROSU

Ideate Media yapım şirketi altında Arvind Ethan David (Dirk Gently's Holistic Detective Agency) ile birlikte Carey (Girl with All the Gifts) ve Cavan Ash (The Infidel, Tormented), Intrepid Pictures'tan Trevor Macy (Gerald's Game, The Haunting of Hill House), IDWE'den (Locke & Key, Wynonna Earp, Dirk Gently's Holistic Detective Agency) CEO Ted Adams ve IDWE Başkanı David Ozer projenin yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Arvind Ethan David yeni dizi projesiyle ilgili şu ifadeleri kullanıyor:

"IDW'deki arkadaşlarımla yeniden çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Daniel Aston, dedektif Dirk Gentley'den çok farklı bir dedektif türü olsa da ikilinin ortak noktaları mevcut: Derinden İngiliz olmaları, kendi kontrollerinin ötesinde doğaüstü güçlerle daimi bir şüpheye sahip olmaları ve soruşturmalara alışılmışın dışındaki yaklaşımları.

Trevor Macy'nin geçmiş performansı ve duyarlılığı, çizgi roman efsanesi Mike Carey ile birlikte yeniden kalem oynatmak bu çok özel projede çok özel bir ekibi bir araya getiriyor."

17-11/12/darkness-visible-dizisi.jpg

Mike Carey ise "Darkness Visible oldukça keskin bir politik ortamda bize doğaüstü bir gerilim yaratma fırsatı verdi. Ve Arvind ile benim hayal ettiğimizden daha güncel bir konu haline geldi. Şimdi hikayeyi bilen ve ona önem veren profesyonellerle birlikte çalışmaktan ve Darkkness Visible'ı ekranlara taşıyacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. IDW, Intrepid Pictures ve Ideate Media'daki samimi arkadaşlarımızla çalışmayı dört gözle bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Darkness Visible'ın hangi kanal ya da platformda ekranlara geleceği ve muhtemel başlangıç tarihi konusunda şimdilik bir detay verilmiş değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin