The Crown 2. sezondan uzun fragman ve poster geldi!

Yüksek maliyetli dönem dizisi The Crown'ın ikinci sezonu için yeni bir fragman ve poster paylaşıldı.

Volkan Küçükel
12 Kasım 2017 - 23:13
Gündem

"Hiçbir şey yapmamak çoğu zaman en iyi eylemdir. Ama tarihi hiçbir şey yapmayanlar yazmadı..."

Netflix'in bol ödüllü dönem dizisi The Crown'da Kraliçe II. Elizabeth'in saltanatının bir sonraki adımını izlemeye az kaldı!

THE CROWN 2. SEZON İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

08 Aralık 2017'de tüm dünya ile aynı anda izleyicilerle buluşacak olan dizinin yeni sezonundan iki dakika süreli heyecan uyandırıcı yeni bir resmi fragman ile bir de poster paylaşıldı.

17-11/12/the-crown-2-sezon-posteri-1510517061.jpg

THE CROWN 2. SEZON KONUSU

Kendi kumandasındaki ordunun Mısır'da yasadışı bir savaşa girmesi ile başlayıp, Üçüncü Başbakan Harold Macmillan'ın büyük bir skandalla tahtan düşürülmesiyle sonlanan dönemi konu edinen ikinci sezon, 1960'lı yıllardaki devrimci döneminin kapılarını aralayıp o dönemlere bizleri götürecek.

Yeni sezonda Michael C Hall ve Jodi Balfour ikilisi Jack ve Jackie Kennedy olarak hikayeye dahil olurken, fragmanda sezonun yeni isimlerinden Matthew Goode'u da görüyoruz. Goode dizide Prenses Margaret'in bohem fotoğrafçısı kocası Tony Armstrong-Jones karakteriyle karşımıza çıkacak.

THE CROWN 3. VE 4. SEZON ONAYI CEPTE!

The Crown'ın 3. ve 4. sezonları henüz resmi olarak onaylanmamış olsa da gelecek sezonlarda Kraliçe II. Elizabeth'in ilerleyen dönemlerini Claire Foy'un yerine yaşça daha uygun bir isim olan Olivia Colman'ın canlandıracağı biliniyor.

"The Crown" 2. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin