Darmaduman dizisinin Derin'i Hafsanur Sancaktutan kimdir?

Fox Tv’nin yeni dizisi Darmaduman oyuncularıyla dikkat çekiyor! Darmaduman dizisi Derin kimdir? Hafsanur Sancaktutan kimdir? Kaç yaşında? Darmaduman dizisi konusu nedir? Darmaduman dizisi oyuncuları kimler? Darmaduman dizisi 1. Bölümde neler olacak? Darmaduman dizisi 2. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Aytaç Şaşmaz kimdir?

Volkan Usta
24 Ekim 2022 - 17:05
Kültür Sanat

Fox'un sezona bomba gibi girmeye hazırlanan yeni dizisi Darmaduman oyuncu kadrosuyla da şimdiden dikkatleri üzerine çekti!

Ay Yapım imzalı Darmaduman dizisi oyuncularını sizler için hazırladık!

Darmaduman dizisinin Derin’i Hafsanur Sancaktutan kimdir? Derin karakterini yakından tanıyalım!

Derin, çocukluğundan beri sosyal ortamların ilgi odağı olmaya alışkın, okulun popüler, güzelliğine hayran bırakan kızıdır. Kusursuz görünümünün aksine, içinde küçükken babası tarafından terk edilmiş, aile sevgisinden mahrum bir şekilde büyümüş bu yüzden her zor anında bağımlı olduğu ilaçlara sarılan, alkolik ve depresif bir kız vardır. İhtiyaçlarına uyum sağlamış olan en iyi arkadaşı Evren’in aksine, onu konfor alanından çıkmaya zorlayacak olan Kerem, Derin’in ilk kez kendisiyle yüzleşme cesareti göstermesini sağlayacaktır.

22-10/24/22222.jpg

Hafsanur Sancaktutan kimdir? Hafsanur Sancaktutan nereli? Kaç yaşında?

Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çok küçük yaşlardan itibaren tiyatroyla ilgilenen Hafsanur Sancaktutan, yer aldığı tiyatro oyunlarıyla birçok ödül kazanmıştır. İlk oyunculuk deneyimi 2018 yılında "Gülperi" dizisiyle başladı.

Rol Aldığı Yapımlar:

Son Yaz / Yağmur / 2020

Aşk Ağlatır / Ada Meryem / 2019

Gülperi / Fidan / 2018

Dünyayla Benim Aramda / Sinem / 2022

Darmaduman / Derin / 2022

Darmaduman dizisi 1. bölümüyle Perşembe 20:00'de FOX'ta başlıyor!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin