Darren Criss artık eşcinsel bir karakter canlandırmayacak! Neden mi?

Glee ve The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story dizilerinin yıldız ismi Darren Criss'ten şaşırtıcı açıklama: "Artık LGBT bir karakter oynamayacağım."

Birçok televizyon, sinema ve tiyatro yapımından tanıdığımız aktör Darren Criss özellikle Glee'deki Brian ve yakın zamanda kendisine Emmy ödülü ve Altın Küre adaylığı getiren The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story'deki Andrew Cunanan rolleriyle öne çıkan bir isim.

Broadway'in rock müzikali Hedwig and the Angry Inch'de baş karakteri de oynamış olması Criss'in kariyeri için önemli basamaklardan birisi olarak gösteriliyor.

Bu önemli yapımlarda hayat verdiği tüm karakterlerin ortak noktası hepsinin LGBTQ topluluğunun (lezbiyen, gey, biseksüel, transseksüel, queer) bir üyesi olması.

18-12/26/darren-criss-foto.jpg

CRISS'TEN BEKLENMEDİK BİR ÇIKIŞ!

Kendisi de gerçek yaşamında bir heteroseksüel olan Criss yaptığı dikkat çekici açıklamada son dönemde canlandırdığı rollerin ardından artık kuir (queer) bir karaktere hayat vermeyeceğini söyledi.

Clorox'un desteğiyle düzenlenen What Comes Next in New York etkinliğinde konuşan Criss oynadığı eşcinsel rollerin kendisi için harika bir deneyim olduğunu söylerken;

"Artık LGBTQ oyuncuların rollerini kapan bir heteroseksüel oyuncu olmayacağımdan emin olmak istiyorum" ifadesini kullandı.

18-12/26/darren-criss-odul.jpg

Geçtiğimiz günlerde Bustle'a konuşan aktör artık kendisine sunulan LGBT içerikli senaryoları kabul etmeyeceğini, eşcinsel oyuncuları bu rollerden mahrum etmek istemediğini dile getirmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin