Bozkır dizisinin 2. sezonu yapılacak mı sorusu merak uyandırıyor!

'Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana'da', "Masum", "7Yüz" ve "Bartu Ben" gibi iddialı yapımları izleyicilerle buluşturan dijital platform BluTV'nin yeni dizisi Bozkır, izleyicilerden tam not aldı.

Merve Mutlu
26 Aralık 2018 - 11:49
Yeni Bölüm

"Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana'da", "Masum", "7Yüz" ve "Bartu Ben" gibi iddialı yapımları izleyicilerle buluşturan dijital platform BluTV'nin yeni dizisi Bozkır, izleyicilerden tam not aldı.

ARC Film'in yapımcılığında hazırlanan ve senaryosu Levent Cantek tarafından kaleme alınan ,Bahadır İnce'nin yönetmen koltuğunda yer aldığı, oyuncu kadrosunda; Yiğit Özşener, Ekin Koç, Nur Fettahoğlu, Merve Çağıran ve Bige Önal ile usta oyuncu Altan Erkekli'yi bir araya getiren 'Bozkır' dizisi, büyük beğeni alarak yola devam ediyor.

18-12/26/bozkir-dizisi.png

Şu ana kadar 4 bölümü yayınlanan Bozkır dizisine, izleyicileri sosyal medyadan övgüler yağdırıyor. Hikayesi ve kurgusuyla her hafta izleyicilere yeni bölüm heyecanı yaşatan 10 bölümlük polisiye dizi için şimdiden 2.sezon olmalı yorumları yapılıyor.

2. sezon için onay müjdesi henüz verilmeyen Bozkır dizisinin 5.bölümü Perşembe günü 19:00'da BluTV'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin