David Letterman ile Sıradaki Konuğum 4. sezon konukları kimler?

David Letterman ile Sıradaki Konuğum (My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman)" 4. sezon Netflix'te yayına girdi. Yeni sezon detaylarını sizler için derledik...

David Letterman ile Sıradaki Konuğum'un yeni sezonu için hazır mısınız?

DAVID LETTERMAN İLE SIRADAKİ KONUĞUM 4. SEZON NETFLIX'TE!

Sıra dışı isimlerle yapılan esprili, merak uyandıran ve derin sohbetlerle "David Letterman ile Sıradaki Konuğum (My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman)" 4. sezonuyla Netflix'te yayına girdi.

20 Mayıs 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden ulaşılabilen yeni sezon 6 bölümden oluşuyor.

4. sezon için ekranlara geri dönen Dave; Billie Eilish, Will Smith, Kevin Durant, Ryan Reynolds, Julia Louis-Dreyfus ve Cardi B gibi konuklarla derin mevzulara dalıyor.

Netflix'te yayınlanan talk şovun yeni sezonunda yeni konuklarla esprili, merak uyandırıcı ve derin sohbetler izleyiciyi bekliyor.

22-05/23/my-next-guest-needs-no-introduction-with-david-letterman-s4.jpeg

DAVID LETTERMAN İLE SIRADAKİ KONUĞUM 4. SEZON BÖLÜMLERİ

Birçok Emmy ödülünün yanı sıra saygın Peabody Ödülü'nü ve Mark Twain Amerikan Mizah Ödülü'nü kazanmış olan Dave'in talk şovunun yeni sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 4. Sezon 1. Bölüm: "Billie Eilish" (46 dk.)
- 4. Sezon 2. Bölüm: "Will Smith" (55 dk.)
- 4. Sezon 3. Bölüm: "Cardi B" (42 dk.)
- 4. Sezon 4. Bölüm: "Ryan Reynolds" (43 dk.)
- 4. Sezon 5. Bölüm: "Kevin Durant" (42 dk.)
- 4. Sezon 6. Bölüm: "Julia Louis-Dreyfus" (46 dk.)

Sezonun açılış bölümünde Billie Eilish'i ziyaret eden Dave, onunla ilham kaynakları ve kimlik hırsızı sendromu gibi konularda sohbet ederken; iki isim birlikte otomatik akort ve Go-kart yapıyor!

22-05/23/my-next-guest-needs-no-introduction-with-david-letterman-4-sezon-tanitim.jpeg

Televizyon efsanesi David Letterman'ın etkileyici ve dünyaca ünlü kişilerle derinlemesine röportajlar yapıp merak ettiği yerleri gezdiği talk show programı; Jax Media, RadicalMedia ve Worldwide Pants iş birliğiyle hazırlanıyor.

David Letterman ile Sıradaki Konuğum 4. sezon için yayınlanan tanıtım kliplerinden birini hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman" (Netflix) 4. Sezon Tanıtım Klibi:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin