Netflix romantik komedi filmi Aşkı Yine Boş Ver yayında! Filmi tanıyalım!

Netflix'in Yolanthe Cabau'lu Hollanda yapımı romantik komedi filmi "Aşkı Yine Boş Ver (F*ck Love Too)" yayına girdi. F*ck de liefde 2 filminin konusu, fragmanı, oyuncuları ve çekim bilgileri...

"Tam aşkla işinizin bittiğini düşünürken hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkıverir..."

Netflix'in Hollanda yapımı romantik komedi filmi "Aşkı Yine Boş Ver (F*ck Love Too)" yayına girdi.

Orijinal ismi "F*ck de liefde 2" olan yapım 20 Mayıs 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

AŞKI YİNE BOŞVER NASIL BİR FİLM? KONUSU NE?

Bo Maerten, Yolanthe Cabau, Nienka Plas ve Victoria Koblenko gibi isimlerin rol aldığı romantik komedinin konusuna bakacak olursak;

Aşkı Yine Boş Ver'in hikâyesi; aşk hayatları iyi gitmeyen bir grup arkadaşın birbirlerine destek olmaya karar vermesini, ne var ki sonuçların pek de umdukları gibi çıkmamasını konu ediniyor.

Hikâyede yer alan beş çift, farklı yerlerde ve durumlarda kendilerine özgü yöntemlerle aşkı bulmayı başardı ama bakalım bu seferki ne kadar sürecek?

"AŞKI YİNE BOŞVER" OYUNCULARI

Filmin oyuncu kadrosunda Bo Maerten (Lisa), Yolanthe Cabau (Bo), Nienka Plas (Kiki) ve Victoria Koblenko (Cindy) dışında Dorian Bindels, Maurits Delchot (Said), Bettina Holwerda (Angela), Défano Holwijn (Johnnie), Edwin Jonker (Jack), Anouk Maas (Monica), Kraantje Pappie (Max), Thomas van Grinsven, Victoria Vermeer, Rutger Vink, Geza Weisz (Jim), Juvat Westendorp ve Lisa van Zuylen gibi isimler yer alıyor.

22-05/23/f-ck-de-liefde-2-poster-2.jpg

Bir dönem Galatasaray forması giyen dünyaca ünlü futbolcu Wesley Sneijder'ın eski eşi olarak tanıdığımız Yolanthe Cabau'lu filmin yazar ekibi Appie Boudellah , Mustapha Boudellah , Sergej Groenhart , Shariff Nasr'dan oluşurken; yönetmen koltuğunu Appie Boudellah ve Aram van de Rest ikilisi paylaşıyor.

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

AM Pictures yapımı Aşkı Yine Boş Ver'in çekimleri İbiza'da gerçekleştirildi.

22-05/23/f-ck-de-liefde-2-poster.jpg

"F*ck de Liefde 2" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin