Daybreak dizisinin 2. sezonu hakkında Netflix'ten kötü haber!

Netflix'in zombi komedisi türündeki dizisi "Daybreak"in geleceği belli oldu. Daybreak'in 2. sezonunun olmayacağı duyuruldu. Detaylar...

Netflix'in komedi öğeleri içeren zombili post apokaliptik dizisi "Daybreak"in geleceği belli oldu!

DAYBREAK'E ERKEN VEDA!

Türler arası, izleyicileri içine çeken bir aksiyon komedi olarak lanse edilen ve 24 Ekim 2019 Perşembe günü 10 bölümden oluşan ilk sezonuyla izleyiciyle buluşan dizi için iptal kararı alındı! Buna göre Daybreak'in 2. sezonu olmayacak.

Hayranları üzen üzücü gelişmeyi ilk duyuran ise dizinin ortak yaratıcısı/yürütücü yapımcısı Aron Eli Coleite oldu. Coleite açıklamasında iptal kararının kendilerine geçen hafta duyurulduğunu, bu serüvenin daha fazlasını paylaşamayacakları için kalplerinin kırık olduğunu ancak şimdiye kadar olan kısım için ise minnettar olduklarını ifade etti.

19-12/17/aron-coleite-tweet.jpg

DAYBREAK NASIL BİR DİZİ?

Brian Ralph'ın aynı isimdeki çizgi roman serisinden uyarlanan Daybreak; dışlanan liseli bir genç 17 yaşındaki Josh Wheeler'ın Ghoulies denilen zombi benzeri yaratıklar, Mad Max tarzı çeteler ve Amazon savaşçılarına dönüşen amigo kızlarla dolu kıyamet sonrası dünyada yol alırken bir yandan da kayıp aşkı Sam'i bulmaya çalışmasını konu ediniyor.

Dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Colin Ford "Josh Wheeler", Alyvia Alyn Lind "Angelica", Austin Crute "Wesley Fists", Matthew Broderick "Glendale Lisesi Müdürü Burr", Sophie Simnett "Samaira 'Sam' Dean", Gregory Kasyan "Eli Cardashyan", Krysta Rodriguez "biyoloji öğretmeni Ms. Crumble", Jeanté Godlock "Mona Lisa", Cody Kearsley "Turbo Bro Jock"

19-12/17/daybreak-foto.jpg

Aron Eli Coleite (Star Trek: Discovery), Brad Peyton (Rampage) ve Jeff Fierson üçlüsü ise projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"Daybreak" (Netflix) Türkçe alt yazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin