Days of Our Lives dizisinde 37 yıl sonra bir dönem kapanıyor!

Ekranların uzun ömürlü dizisi Days of Our Lives'ta önemli bir ayrılık yaşandı! Kristian Alfonso 37 yılın ardından kadrodan çıktı! Detaylar...

NBC kanalının uzun soluklu gündüz kuşağı pembe dizisi "Days of Our Lives"ta bir devir kapanıyor!

DAYS OF OUR LIVES DİZİSİ ARTIK KRISTIAN ALFONSO'SUZ!

1983 yılında ekibe katılmasının ardından bugüne kadar uzanan süreçte dizinin en uzun ömürlü ve en tanınmış oyuncularından biri haline gelen Kristian Alfonso için bir dönemin sonu geldi.

Hope Williams Brady karakterine hayat veren 57 yaşındaki aktris, oyuncu kadrosundan ayrıldığını duyurdu.

20-07/07/kristian-alfonso-aktris.jpg

Alfonso konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Otuz yılı aşkın bir süredir insanların evlerine davet edilmenin mutluluğunu ve onurunu yaşadım. Ancak şimdi sıradaki bölümümü yazmamın zamanı geldi. Dizi, Eylül ayında çekimlere yeniden başladığında artık ben olmayacağım. Son bölümüm birkaç ay öncesinde çekilmişti. Başlangıçtan bu yana beni yalnız bırakmayan Days of Our Lives hayranlarına destek ve sevgileri için ne kadar teşekkür etsem az" ifadelerini kullandı.

Diğer tüm Hollywood yapımları gibi Days of Our Lives dizisi de koronavirüs salgını nedeniyle geride bıraktığımız Mart ayının ortalarında çekimlerini durdurmuştu. Çekimleri yayın takviminin ilerisinde giden yapımın Ekim ayına kadar devam edebilecek hazır bölümleri bulunmakta. Bu bölümlerden birisi de Alfonso'nun görünmüş olduğu son bölüm niteliğini taşıyor.

DAYS OF OUR LIVES YENİDEN SETE ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR!

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberler sonucunda Days of Our Lives'ın çekimlere 01 Eylül'de yeniden başlamayı planlandığı öğrenilmişti.

20-07/07/alfonso-days-of-our-lives.jpg

Alfonso, kendisine Gündüz Kuşağı Emmy Ödülleri'nde adaylık da kazandıran Hope Williams Brady karakterine 1983 yılından bu yana hayat veriyor. Aktris, 1987 yılında diziden ayrılmış ve iki yıllık aranın ardından 1990'da kadroya geri dönüş yapmıştı.

Corday Productions ve Sony Pictures TV ortak yapımcılığında hazırlanan Days of Our Lives bu yıl başlarında 56. sezon onayını almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin