Exatlon Mendebur Lemur (Hakan) kimdir? Yaşı, sosyal medya hesapları..

Exatlon Challenge yarışması Netflix'te başladı.

Merve Mutlu
07 Temmuz 2020 - 17:32
Gündem

3 Temmuz'da Netflix'te yayına giren ve sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak'ın sunumu ile gerçekleşen Exatlon Challenge yarışması oldukça ilgi gördü. Fenomenlerden oluşan 8'er kişilik 2 grubun zorlu parkurlarda yarıştığı ve nefes kesen cezalara sahne olan Exatlon Challenge'da Mendebur Lemur (Hakan) kimdir? sorusunun cevabı haberimizde. 

Exatlon Mendebur Lemur kimdir?

20-07/07/mendebur-lemur.jpg

Mendebur Lemur olarak bilinen Hakan 1998 yılında İstanbul'da doğmuş ve şu an Bursa’da yaşamaktadır. Teknoloji ve eğlence temalı youtube kanalının sahibi olan Lemur, Instagramda 237 bin takipçiye, Youtube'da ise 1.6 milyon aboneye sahip. Kocaeli Üniversitesi’nde üniversite eğitimini tamamlayan Mendebur Lemur YouTuber’lığın yanı sıra Twitch’te de yayın yapmaktadır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin