Exatlon Yağmur Karabal kimdir? Yaşı, sosyal medya hesapları...

Netflix'in yeni projesi Exatlon Challenge yayına girdi. Exatlon'un birincisi Yağmur Karabal kimdir?

Merve Mutlu
07 Temmuz 2020 - 17:41
Gündem

Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak tarafından sunulan Exatlon Challenge Türkiye Netflix'te yayına girdi. Birbirinden başarılı sosyal medya fenomenlerinden oluşan yarışmacı kadrosu, zorlu parkurları ve nefes kesen cezaları ile dikkatleri üzerine çeken Exatlon Challenge'da Yağmur Karabal kimdir? sorusunun cevabı haberimizde. 

Exatlon Yağmur Karabal kimdir?

20-07/07/yagmur-karabal.jpg

17 Haziran 1992'de dünyaya gelen Yağmur Karabal, Ankara Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde MBA eğitimin devam eden Yağmur Karabal, Beşiktaş TV'nin eski spikeridir. Exatlon'da büyük bir başarı göstererek Exatlon kadın şampiyonu olan Karabal yagmurkrbll kullanucı adı ile kullandığı Instagramda 290 bin takipçiye sahip.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin