Perfect Harmony yaratıcısından ABC kanalına yeni aile komedisi!

ABC, Perfect Harmony yaratıcı/yürütücü yapımcısı Lesley Wake Webster ve Chad Gervich'in arkasında olduğu aile komedisi türünde yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı! Yeni dizinin konusu ne? Detaylar...

Amerikan ulusal kanallarından ABC 2020-21 sezonunda geliştirme aşamasına aldığı dzi projelerine bir yenisini ekledi.

ABC'DEN YENİ KOMEDİ DİZİSİ YOLDA!

Tek kamera yöntemiyle çekilecek olan aile komedisi türündeki dizi Kapital Entertainment ve 20th Century Fox TV ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

YENİ DİZİNİN KONUSU

Henüz ismi belirsiz olan komedi dizisinin hikayesi; Los Angeles'ta yaşayan iki ebeveyn Ted ve Mandy'ye odaklanıyor. Ted ve Mandy, kendini kadın ya da erkek olarak tanımlamayan akışkan cinsel kimliğe sahip çocuklarını yetiştirmekle uğraşmaktadır.

Kişisel deneyimlerinden yola çıkarak hikayeyi kaleme almaya başlayan Chad Gervich'e müzikal komedi dizisi Perfect Harmony yaratıcı/yürütücü yapımcısı Lesley Wake Webster eşlik ediyor.

20-07/07/perfect-harmony.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Gervich ve Webster ile birlikte Kapital'den Aaron Kaplan ve Dana Honor projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Son olarak MTV'nin Double Shot at Love with DJ Pauly D & Vinny ekibinde yer alan Gervich, Cake Wars ve Dog with a Blog (Köpek Stan Yazıyor) gibi dizilerde yazarlık yaptı.

20-07/07/chad-gervich-abc-kanali.jpg

Lesley Wake Webster ise yakın geçmişte ABC/20th TV aile komedisi Speechless ve CBS/20th TV/Kapital'in Life in Pieces dizilerinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer aldı.

Yeni dizi projesinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin