Aksiyon ve komedi bir arada! John Travolta'lı Die Hart dizisi başlıyor! Konusu ve fragmanı

John Travolta ve Kevin Hart'lı aksiyon-komedi dizisi "Die Hart" 20 Temmuz 2020'de başlıyor! Die Hart nasıl bir dizi? Konusu, fragmanı, afişi ve oyuncuları...

Amerikalı ünlü komedyen Kevin Hart ve tecrübeli aktör John Travolta'lı aksiyon komedisi "Die Hart"ın başlangıç tarihi belli olurken dizi için ilk fragman da yayınlandı!

DIE HART DİZİSİ 20 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR!

Mobil üzerinden içerik yayını gerçekleştiren yeni dijital platform Quibi dizisi 20 Temmuz 2020 Pazartesi günü ilk üç bölümüyle yayında olacak.

Sezonu 10 bölümden oluşan yapımın son bölümü 29 Temmuz 2020'de yayınlanacak ve sezon tamamlanmış olacak.

20-07/07/die-hart-oyunculari.jpg

DIE HART NASIL BİR DİZİ? KONUSU

Peki, izleyiciyi Die Hart'ta nasıl bir hikaye bekliyor?

Kendi kurgusal versiyonuna hayat veren Kevin Hart, şimdiye kadar sürekli olarak yardımcı komedyen rollerinde yer almış ve bir aksiyon filminin başrol oyuncusu olmayı hayal eden bir oyuncudur. Ünlü bir yönetmenden aldığı teklif sonrasında artık bu hayalini gerçekleştirmeye çok yakındır. Ancak ilk olarak Ron Wilcox ismindeki çılgın bir tarafından yönetilen ve dünyanın en önemli aksiyon yıldızlarını yetiştiren okuldan mezun olmak zorundadır.

Hart'ın, okuldaki bu süreçte çılgın eğitmen Ron ve duygularıyla hareket etmeyen rakip öğrenci Jordan King (Nathalie Emmanuel) nedeniyle sınırlarını sonuna kadar zorlamaktan, korkularıyla yüzleşmekten başka seçeneği yoktur.

20-07/07/die-hart-afis-1594132602.png

Tripper Clancy (Stuber) ve Derek Kolstad (John Wick) ikilisinin yaratıcısı olduğu Die Hart'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Jean Reno ve Josh Hartnett rol alıyor.

Jeff Clanagan, Candice Wilson ve Bryan Smiley yapımcılığındaki dizide Hart yürütücü yapımcı, Eric Appel (Brooklyn Nine-Nine) ise yönetmen olarak künyede yer alıyor.

"Die Hart" (Quibi) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin