The Last Kingdom 5. sezon onayını aldı! Yeni sezon ile ilgili ilk detaylar belli oldu!

Netflix'in ilgi gören dizisi The Last Kingdom'da serüven devam edecek! Netflix diziye 5. sezon onayını verdi! Yeni sezonda neler olacak? Detaylar...

Bernard Cornwell'in çok satan The Saxon Stories romanlarından uyarlanan Netflix dizisi "The Last Kingdom" geri dönecek!

THE LAST KİNGDOM 10 BÖLÜMLÜK 5. SEZONUYLA DÖNECEK!

Dijital yayın platformu Netflix diziye resmi 5. sezon onayını verdi. Oyuncu kadrosundaki isimler sosyal medyadan bir duyuru videosu da yayınladı.

The Saxon Stories'in 9. ve 10. romanları "The Warriors of the Storm" ve "The Flame Bearer"dan uyarlanacak yeni sezon, önceki iki sezon da olduğu gibi 10 bölümden oluşacak.

20-07/07/the-last-kingdom-afis.jpg

THE LAST KINGDOM YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Yeni sezonda izleyiciler 9. ve 10. yüzyıl İngiltere'sinde Sakson olarak doğup Vikingler tarafından yetiştirilen Uhtred'in serüvenlerini izlemeye devam edecek.

Uhtred artık kaderinin Bebbanburg'dan çok daha fazlası olduğunu fark edecek. Uhtred'in tutkusu daha yüksek bir amaca sahip olurken; bu kaderi başarmak için en büyük düşmanı ile yüzleşmek ve en büyük kaybını yaşamak zorunda kalacak.

Dizinin yürütücü yapımcısı Nigel Marchant yeni sezon onayı ile ilgili yaptığı açıklamada "Dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere eğlenceli vakit geçirtmeye devam eden The Last Kingdom ile gerçekten gurur duyuyoruz. Geçen sezon için izleyicilerden muazzam tepkiler aldık. Bu nedenle diziyi Netflix'e 5. sezonuyla geri getirecek olmaktan büyük heyecan duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

20-07/07/the-last-kingdom-dizisi.jpg

Carnival Film & Television yapımcılığında hazırlanan The Last Kingdom'un yazarlığını Martha Hillier yaparken; Gareth Neame, Nigel Marchant ve Jessica Pope ise yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyorlar.

The Last Kingdom 2018 yılında Netflix'e geçmeden önce BBC Two kanalında ekran macerasına başlamıştı. Dizinin dördüncü sezon bölümleri 26 Nisan 2020'de izleyiciyle buluşmuştu.

"The Last Kingdom" (Netflix) oyuncularının 5. sezon duyurusu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin