Netflix bilim kurgu dizisi Away için fragman ve başlangıç tarihi!

Oscarlı oyuncu Hillary Swank'in başrolünde yer aldığı Away dizisi 04 Eylül 2020'de başlıyor! Away konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

"Sizi özlüyorum. Sizi çok seviyorum. Keşke şu an sizinle olabilsem. Ama şunu unutmayın, ne kadar uzaklaşırsam size kavuşmaya bir adım daha yaklaşıyorum..."

Bilim-kurgu dizisi "Away" izleyicilere duygu dolu bir sevgi ve fedakarlık hikayesi vadediyor...

AWAY 1. SEZON 04 EYLÜL'DE NETFLİX'TE!

İki kez Oscar ödülüne layık görülen aktris Hillary Swank'in başrolünde yer aldığı Netflix dizisi "Away"in başlangıç tarihi belli olurken dizinin ilk tanıtım videosu da yayınlandı.

Dizinin 10 bölümden oluşan ilk sezonu 04 Eylül 2020'de izleyiciyle buluşacak.

20-07/08/away-dizisi-foto2.jpg

AWAY NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Emma Green'in uluslararası bir mürettebatla Mars'a gitmek için tehlikeli bir göreve çıkarken, kocasını ve ergenlik çağındaki kızını arkasında bırakmak zorunda kalmasıyla gelişen olayları konu edinen Away'in konusuna daha detaylı bakacak olursak;

Çok uzak olmayan bir gelecek zamanda Mars'a insanlı bir uzay aracı gönderilir. Bu risk içeren görev için Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, Hindistan, Çin ve İngiltere gibi dünyanın dört bir köşesinden seçkin astronotlar görevlendirilmiştir.

Her şeyin yolunda gitmesi durumunda evleri bildikleri yerlerden ve sevdiklerinden üç sene boyunca ayrı kalacak olan astronotlar hayatta kalabilmek ve insanlığın en önemli hedefinin peşinde yollarına devam etmek için mücadele verirlerken hem Dünya'daki hem de uzaydaki ilişkileri büyük bir sınava tabi tutulacak ve tüm Dünya'nın gözü kendilerinin üzerinde olacaktır.

20-07/08/away-dizisi-foto3.jpg

AWAY KADRO BİLGİLERİ

Josh Charles, Emma Green'in (Hillary Swank) kocası Matt, Talitha Bateman ise Emma'nın kızı Lex karakterine hayat verecekler.

Mark Ivanir (Misha Popov), Ato Essandoh (Kwesi Weisberg-Adebayo), Ray Panthaki (Ram Arya), Monique Gabriela Curnen (Melissa Ramirez) ve Vivian Wu (Lu Wang) oyuncu kadrosundaki diğer isimler.

Yaratıcı Andrew Hinderaker (Penny Dreadful), yürütücü yapımcı Jason Katims (Friday Night Lights) ve showrunner Jessica Goldberg'in (Parenthood) arkasında olduğu yapımın pilot bölümünün yönetmen koltuğunda Edward Zwick oturuyor.

"AWAY" TANITIM KARELERİ

20-07/08/away-dizisi-foto4.jpg

20-07/08/away-dizisi-foto5.jpg

20-07/08/away-dizisi-foto6.jpg

20-07/08/away-dizisi-foto1-1594160284.jpg

20-07/08/away-dizisi-foto7.jpg

20-07/08/away-dizisi-foto9.jpg

20-07/08/away-dizisi-foto8.jpg

"Away" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Tanıtım Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin