Exatlon Dilan Ay kimdir? Yaşı, sosyal medya hesapları..

Exatlon Challenge Netflix'te yayına girdi. Exatlon Dilan Ay kimdir?

Merve Mutlu
08 Temmuz 2020 - 10:10
Gündem

Başarılı sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak'ın sunumu ile Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan Exatlon Challenge, 3 Temmuz'da Netflix'te yayına girdi. Birbirinden başarılı sosyal medya fenomenlerinin kıyasıya yarıştığı zorlu parkurlar ve kaybedenlerin çekmek zorunda kaldığı cezalar ile renkli anlara imza atan program büyük başarı elde etti. 

Exatlon Dilan Ay kimdir?

20-07/08/dilan-ay.png

11 Nisan 1995 yılında dünyaya gelen ve aslen Mardinli olan Exatlon Dilan Ay, lisansını Beykent Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nde tamamladı. YouTube'daki kanalında sağlıklı beslenmeye yönelik önerilerde bulunan Dilan Ay, en büyük hayalinin dünyayı gezmek olduğunu söylüyor. 

Yaşamını İstanbul'da sürdüren Instagram fenomeni, kız kardeşinin Miami'ye taşınmasıyla Youtube dünyasına adım atmaya karar vermiş. Oyunculuk eğitimi alan isim Payitaht Abdülhamid dizinde de birkaç bölüm oyunculuk yaptı. Sonrasında ise reklam ve kliplerde de oynadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin