Leyla Lydia Tuğutlu yeniden Buğra Gülsoy ile aynı dizide!

Ekranların sevilen isimleri aynı projede buluşuyor.

Merve Mutlu
08 Temmuz 2020 - 10:33
Gündem

TRT ekranları için Akli Film tarafından hazırlanan ve yeni sezona yetişmesi planlanan Nizamı Alem dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Daha önce, Buğra Gülsoy'un dizide başrol olarak yer alacağı açıklanan diziye yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. 

20-07/08/bugra-gulsoy.jpg

Yapımcılığını ve genel yönetmenliğini Emre Konuk’un üstlendiği Nizamı Alem dizisi Buğra Gülsoy'un Sultan Melikşah karakterini, Ekin Koç'un da Ahmed Sencer'i canlandıracağı bir tarih dizisi olarak karşımıza çıkacak. Dizinin hazırlıkları devam ederken açıklanan isimler de izleyicilerde heyecan yaratıyor. 

Leyla Lydia Tuğutlu yeniden Buğra Gülsoy ile aynı dizide!

20-07/08/leyla-tugutlu.jpg

Daha önce tv8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisinde Buğra Gülsoy'la birlikte rol alan Leyla Lydia Tuğutlu, Buğra Gülsoy ile aynı kadroda yer alıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin