Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci yeni dizi Nizamı Alem'in kadrosunda!

Ekranların sevilen isimleri Nizamı Alem dizisinde buluşuyor.

Merve Mutlu
08 Temmuz 2020 - 10:49
Gündem

TRT1 ekranlarında yayınlanması için Akli Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda Buğra Gülsoy, Ekin Koç ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun bir araya geldiği Nizamı Alem dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Oyuncu seçmeleri devam eden dizinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

20-07/08/sevda-erginci.jpg

Buğra Gülsoy'un Sultan Melikşah, Ekin Koç'un da Ahmed Sencer karakterini canlandıracağı dizi için oyuncu seçmeleri devam ederken; daha önce Veda, Koyu Kırmızı, Karagül, Hayat Bazen Tatlıdır, Ver Elini Aşk dizilerinde rol alan ve asıl çıkışını Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile yaşayan Sevda Erginci, Nizamı Alem dizisinin kadrosuna dahil oldu. Oyuncunun dizide hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin