Doctor Foster uyarlamasına Cansu Dere onay verdi!

Cansu Dere'den yeni dizi müjdesi geldi.

Merve Mutlu
08 Temmuz 2020 - 11:23
Gündem

2015'te ilk kez BBC One'da yayınlanan ve şimdilerde Netflix'te yer alan dünyaca ünlü yabancı dizi Doctor Foster'ın Türkiye uyarlaması için hazırlıklar başladı. 

20-07/08/dr-foster.jpg

BBC’nin en çok izlenen dizisi olan Doctor Foster'ın Türkiye'ye uyarlanacağı haberi büyük heyecan yarattı. Yönetmenliğini Yasak Elma dizisinden ayrılan Neslihan Yeşilyurt'un üstleneceği bilinen ve özellikle kadınlar tarafından ilgiyle izlenileceği düşünülen dizi için ise sürpriz bir isimle anlaşıldı.

Doctor Foster’da Gemma Foster’ı Cansu Dere canlandıracak!

20-07/08/dr-foster-gemma-fosrter.png

Psikolojik gerilim türünde olan Dr. Foster dizisinin konusu: aldatıldığını öğrenen bir kadının duygu durumlarını en ince detayları ile verirken bunu öğrendikten sonra kocasından intikam almaya çalışmasını konu alacak. Dizide Doctor Gemma Foster'ı da Cansu Dere'nin canlandıracağı, Dere'nin teklife "Evet" dediği konuşuluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin