Sen Çal Kapımı Aydan Bolat (Neslihan Yeldan) kimdir? Yaşı, dizileri...

Sevilen oyuncuları bir araya getiren Sen Çal Kapımı dizisi bu akşam başlıyor.

Merve Mutlu
08 Temmuz 2020 - 11:25
Yeni Bölüm

Birbirinden başarılı ve sevilen oyuncuları bir araya getiren Sen Çal Kapımı dizisi bu akşam Fox ekranlarında başlıyor. Sen Çal Kapımı oyuncularından Neslihan Yeldan kimdir? Canlandıracağı Aydan Bolat kimdir? İşte tüm detaylar..

Sen Çal Kapımı Aydan Bolat kimdir?

20-07/08/aydan-bolat-sne-cal-kapimi.png

Aydan Bolat, Serkan'ın annesidir. Önemli bir ailenin tek kızı olan Aydan hanım, Alptekin Bey'le kaçarak evlenmiştir. Birbirlerine tutku ve aşkla bağlıyken ilişkileri paramparça olmuştur. Hiçbir şeyi ve kimseyi beğenmeyen, her şeyi ve herkesi kontrol altında tutmak isteyen bir kadındır ve agorafobisi vardır.Şoförü Seyit sayesinde sosyetik dünyasında olan her şeyden haberdardır.

Sen Çal Kapımı dizisinde Aydan Bolat'ı canlandıran oyuncu Neslihan Yeldan'dır.

Neslihan Yeldan kimdir?

20-07/08/neslihan-yeldan.jpg

Sanat yaşamına 1987'de Ortaoyuncular topluluğunda başlayan Neslihan Yeldan, 1995'te İ.Ü. Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Kent Oyuncuları, Dormen Tiyatrosu, vb. topluluklarda çalışmanın ardından, BKM oyuncularına katıldı. Çeşitli sinema ve dizilerde rol alan sanatçı, aynı zamanda seslendirme çalışmaları yapıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin