Sen Çal Kapımı Selin Atakan (Bige Önal) kimdir? Yaşı, dizileri..

Fox ekranlarının yeni dizisi Sen Çal Kapımı bu akşam başlıyor.

Merve Mutlu
08 Temmuz 2020 - 12:29
Yeni Bölüm

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin'in buluştuğu ve bu akşam Fox ekranlarında başlayacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin hazırlıkları tamamlandı ve geri sayım başladı. Sen Çal Kapımı oyuncularından Bige Önal'ın canlandırdığı Selin Atakan kimdir? sorusunun cevabı bu haberde. 

Sen Çal Kapımı Selin Atakan kimdir?

20-07/08/selin-atakan.png

Selin Atakan, Serkan'ın çocukluktan arkadaşıdır. Serkan'ın babasıyla holdingte yarı yarıya ortak olan bu kadın eğitimli, zengin, ve iyi bir ailenin tek çocuğudur. Serkan'ı en iyi tanıyan kişi de kendisidir. Düzenli, akıllı ve başarılı bir kadındır. 

Sen Çal Kapımı dizisinde Selin Atakan karakterini Bige Önal canlandırmaktadır.

Bige Önal kimdir?

20-07/08/bige-onel.jpg

1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da doğan güzel oyuncu rol aldığı dizilerdeki başarılı performansı ile izleyicilerde merak uyandırmaktadır. Özel St. Benoit Lisesi mezunudur. Üniversite eğitimini de İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde almıştır.
TRT'nin 2010 yapımlı Elde Var Hayat adlı dizisi ile ekranlarda kendini göstermeye başlamıştır. İlerleyen dönemlerde Benim Adım Gültepe, Maral:En Güzel Hikayem, Muhteşem Yüzyıl isimli dizilerde rol almıştır. Son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Tehlikeli Karım isimli dizide Seda karakterini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin