Sen Çal Kapımı Kaan Karadağ (İsmail Ege Şaşmaz) kimdir? Yaşı, dizileri..

Fox'un yeni dizisi Sen Çal Kapımı bu akşam başlıyor.

Merve Mutlu
08 Temmuz 2020 - 15:17
Yeni Bölüm

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bursin'in yer aldığı ve bu akşam Fox ekranlarında başlayacak olan Sen Çal Kapımı dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Sen Çal Kapımı oyuncuları ilgi çekerken biz de merak edilenleri sizler için derledik. 

Sen Çal Kapımı Kaan Karadağ kimdir?

20-07/08/kaan-karadag.png

Serkan'ın baş düşmanı olan Kaan Karadağ, büyük bir inşaat ve mimarlık şirketinin de sahibidir. Serkan kadar acımasız olan Kaan'ın iş alabilmek için para yedirmek ya da ihalete fesat karıştırmak ve hatta tehdit etmek gibi huyları da vardır. Akıllı olmasına rağmen bu aklı kötülüğe kullanan Kaan son derece küstahtır.

Sen Çal Kapımı dizisinde Kaan Karadağ karakterini İsmail Ege Şaşmaz canlandırmaktadır. 

İsmail Ege Şaşmaz kimdir?

20-07/08/ismail-ege-sasmaz-sen-cal-kapimi.jpg

Televizyon ile ilk deneyimi Eti Kombo reklam filminde yaşayan yakışıklı oyuncu, daha sonra şu sıralar gençlerin büyük bir dikkatle takip ettiği Güneşi Beklerken isimli dizide yer alıyor. Bundan önce Manisa’da yaşayan ve yaşamını orada sürdüren İsmail Ege Şaşmaz, küçüklüğünden beri oyunculuğa hevesli olduğunu söylüyor.Yaşını ilk duyduğunuzda şaşırabilirsiniz ancak kendisi 25 Kasım 1993 doğumlu. Görenler ise onun daha büyük göründüğünü söylüyorlar. Sevimli bir yüzü olan yakışıklı oyuncunun uzun boyu ve fiziği de dizide ön plana çıkmasını sağlıyor. Dizide lise öğrencisi görünümüne en uygun kişi olarak da gösteriliyor.
İleride çok daha büyük projelerde de yer alacağını düşündüğümüz İsmail Ege Şaşmaz, saçları ile sevilen oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın o yaşlardaki hallerini anımsatıyor. İlerleyen bölümlerde kendisini daha da geliştireceğini düşünüyoruz.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin