Hakan Kurtaş Mucize Doktor dizisinin kadrosunda!

Fox'un sevilen dizisi Mucize Doktor'un kadrosuna yeni isim katıldı.

Merve Mutlu
08 Temmuz 2020 - 15:31
Gündem

Başrolünde: otistik savant sendromlu asistan cerrah Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez'in yer aldığı ve Sinem Ünsal, Onur Tuna, Hazal Türesan, Reha Özcan gibi isimlerin de kadrosunda bir araya geldiği Fox'un sevilen dizisi Mucize Doktor'un yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. 

20-07/08/mucize-dokor.jpg

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle setlere ara verilmesinin ardından, yayınlanan son bölümü ile sezon finaline girilmesine karar verilen ve Eylül ayında yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkmak üzere hazırlıklarına devam edilen dizinin kadrosundan Damla karakterini canlandıran Merve Dizdar ve Kıvılcım'ı canlandıran Özge Özder'in ani ayrılığı herkesi şaşırtmıştı. Kadrodaki değişiklikler bunlarla da sınırlı kalmadı.

Hakan Kurtaş Mucize Doktor dizisinin kadrosunda!

20-07/08/hakan-kurtas-muxizw-ddokr.jpg

Bir Çocuk Sevdim dizisi ile başlayan oyunculuk kariyeri boyunca: A.Ş.K., Son Aşk, Seddülbahir 32 Saat, Dolunay, Kadın ve Çarpışma dizilerinde boy gösteren başarılı oyuncu Hakan Kurtaş, Mucize Doktor dizisinin yeni sezonunda karşımıza çıkacak olan yeni oyuncusu oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin