Seda Bakan Mucize Doktor dizisine mi giriyor?

Ekranların çok izlenen dizisi Mucize Doktor için yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
08 Temmuz 2020 - 15:41
Gündem

Başrolünde : Otistik savant sendromlu otistik cerrah Ali Vefa karakterini canlandıran Taner Ölmez'in yanı sıra Sinem Ünsal, Reha Özcan, Onur Tuna, Fırat Altınmeşe, Hayal Köseoğlu, Hazal Türesan gibi isimlerin yer aldığı Mucize Doktor'un yeni sezonu için hazırlıklar başladı. 

20-07/08/mucize-dokor-1594211152.jpg

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle dizi setlerine ara verilmesinin ardından bu sürecin uzaması ile gelen belirsizlikle birlikte birçok dizi gibi Mucize Doktor da ani bir sezon finali ile ekranlara ara vermişti. Eylül ayında kaldığı yerden devam edecek olan dizinin kadrosundan Merve Dizdar ve Özge Özder'in ayrılması ile birlikte kadroya yeni isimlerin geleceği konuşulmaya başlamıştı. Hakan Kurtaş'ın diziye dahil olmasının ardından bir transfer haberi daha geldi. 

Mucize Doktor'un yeni oyuncusu Seda Bakan mı olacak?

20-07/08/seda-bakan-mucize-dotor.jpg

Oyunculuk kariyeri boyunca: Sana Mecburum, Pars Narkoterör, Makber, Behzat Ç., Kardeş Payı, Bana Sevmeyi Anlat gibi birçok dizide rol alan Seda Bakan, iddialara göre Mucize Doktor'un yeni sezondaki oyuncuları arasına girdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin