Merve Mutlu
08 Temmuz 2020 - 15:49
Gündem

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve oldukça ses getiren dizisi Yemin'de Reyhan karakterini canlandıran ve oldukça sevilen bir isim olmayı başaran oyuncu Özge Yağız, dizi devam ederken başrol olmasına rağmen ayrılması ile herkesi şaşırtmıştı. Dizisi yurt dışında da oldukça beğenilen oyuncu uluslararası bir üne kavuştu.

20-07/08/zge-yagiz.png

Daha önce Kuruluş Osman dizisinde yer alacağı iddiaları basında yer alan Yağız'ın çok sayıda teklif aldığı ve bu teklifleri değerlendirmeye aldığı biliniyor. Bu tekliflerden biri de BKM'nin Star TV için hazırlamış olduğu Sol Yanım dizisi. Dizi hakkında henüz resmi açıklama gelmemiş olmasına rağmen hem Yemin dizisinin hem de Özge Yağız'ın hayranları bu gelişme ile birlikte heyecan yaşamaya başladı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin