Sen Çal Kapımı Eda Yıldız (Hande Erçel) kimdir? Yaşı, dizileri...

Fox'un yeni dizisi Sen Çal Kapımı bu akşam başlıyor!

Merve Mutlu
08 Temmuz 2020 - 15:55
Gündem

Fox ekranlarında bu akşam başlayacak olan Sen Çal Kapımı dizisi büyük bir ilgi ve heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin'i buluşturan romantik komedi türündeki yeni dizi Sen Çal Kapımı'nın oyuncuları da büyük ilgi görüyor. 

Sen Çal Kapımı Eda Yıldız kimdir?

20-07/08/sen-cal-kapimi-eda.jpg

Güzel, yetenekli, akıllı, iyi kalpli, açık sözlü ve dürüst bir kadın olan Eda aynı zamanda şehirli ve modern bir peri kızıdır. Davranışları, konuşmaları, enerjisi, yaşam biçimi ve varlığı ile şahsına münhasır orijinal bir kadın olan Eda anne babasının yokluğunu aşırı sosyal bir çocuk olarak kapatmıştır. En büyük tutkusu çiçekler olan Eda, üniversiteyi tamamlamayı her şeyden çok istiyor. 

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda Yıldız karakterini Hande Erçel canlandırmaktadır. 

Hande Erçel kimdir?

20-07/08/eda-yildiz.png

24 Kasım 1993'te Balıkesir'de doğan güzel oyuncu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okudu. 2015 yılında katılmış olduğu Miss Cilivaliton of the World yarışmasında 2. oldu. Çılgın Dersane Üniversitede ve Hayat Ağacı dizilerinde oynadı. Güneşin Kızları dizisinde de rol alan Erçel, Siyah İnci dizisinde başrol oynadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin