Sen Çal Kapımı Serkan Bolat (Kerem Bürsin) kimdir? Yaşı, dizileri..

Fox ekranlarının yeni dizisi Sen Çal Kapımı bu akşam başlıyor.

Merve Mutlu
08 Temmuz 2020 - 16:04
Gündem

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'i buluşturan ve Fox ekranlarında bu akşam başlayacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncuları oldukça dikkat çekiyor. Dizinin diğer haberleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Sen Çal Kapımı Serkan Bolat kimdir?

20-07/08/kerem-bursin.png

Serkan Bolat oldukça yakışıklı, iyi eğitimli, karizmatik, bilgili ama aynı zamanda sert ve acımasız bir iş insanıdır. İş dünyasında neyi nasıl yapacağını çok iyi bilen Serkan, babasının holdingini büyüterek başarıdan başarıya koşmuş ve bu yolda aldığı riskleri hep sevmiştir. Aldığı kararların arkasında duran ve sonuna kadar giden Serkan'ın tek motivasyonu iş ve başarıdır. Bu nedenle de kendisini kaybetmeye sevk edecek her şeyden uzak durur. Aşk da bunlardan biridir, ta ki Eda ile karşılaşana kadar...

Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan Bolat karakterini Kerem Bürsin canlandırmaktadır. 

Kerem Bürsin kimdir?

20-07/08/kerem-bursin-1594212654.png

15 yaşından beri Amerika’da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage’den sonra üniversite eğitimini tamamladı. Ardından Los Angeles’a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı. Carolyn Pickman ve Eric Morris’ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, Gaye Sökmen Ajans’la anlaşarak Türkiye’de de oyunculuk yapmaya yeşil ışık yaktı. Bugüne dek 401 filmin yapımcılığını, 56 filmin de yönetmenliğini yapan Roger Corman, 2009’da “Oscar Honorary Award”a (Onur Ödülü) layık görülmüştü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin