Sen Çal Kapımı nerede çekiliyor?

Fox ekranlarının merak uyandıran dizisi Sen Çal Kapımı bu akşam başlıyor.

Merve Mutlu
08 Temmuz 2020 - 16:22
Gündem

Başrollerini Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in paylaştığı, ayrıca kadroda: İsmail Ege Şaşmaz, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Ahmet Somers, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi isimlerin bir araya geldiği Sen Çal Kapımı dizisi bu akşam Fox ekranlarında yayın hayatına başlayacak. 

20-07/08/sen-cal-k.jpg

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Yusuf Pirhasan'ın da yönetmen koltuğuna oturduğu yeni dizinin hazırlıkları tamamlandı. 

Sen Çal Kapımı dizisinin konusu nedir?

20-07/08/sen-cal-kapimi.jpg

Ailesi olmayan ve bu eksikliği sosyal bir çocuk olarak kapatan Eda'nın en büyük tutkusu çiçekler, en büyük hayali de üniversite mezunu olmaktır. Bütün umudunu eğitime bağlayan Eda'nın yurt dışı eğitim bursu Serkan Bolat tarafından kesilir ve Eda lise mezunu kalmasına neden olan bu adamın karşısına dikilir. Bolat'ın, kendisi ile iki ay nişanlı taklidi yapması karşılığı bursunu geri verme teklifinde bulunduğu Eda bu teklifi kabul edecek ve birlikte hem eğlenceli hem romantik bir yola girecekler. 

Sen Çal Kapımı nerede çekiliyor?

20-07/08/nerede-cekiliyor.jpg

Romantik komedi türündeki yeni dizi Sen Çal Kapımı'nın çekimleri İstanbul'da yapıldı. Koronavirüs nedeniyle İstanbul dışına çıkmanın yasak olduğu günlerde çekimlerine başlanan dizinin çekimleri ağırlıklı olarak Beykoz'da yapılırken İzmir Çeşme'de yapılan çekimler de yer alıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin