Luther dizisinin film versiyonu artık çok yakın! Idris Elba konuştu!

Idris Elba, uzun süredir gündemde olan Luther filmi ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Elba, Luther'in olası 6. sezonu ve film versiyonu hakkında neler dedi?

BBC'nin popüler dedektiflik draması "Luther" son olarak dört bölümlük beşinci sezonuyla 2019'un başlarında izleyici karşısına çıkmıştı.

"LUTHER" FİLM OLARAK GERİ DÖNEBİLİR!

Idris Elba'nın açıklamalarına bakılırsa John Luther yeniden geri dönebilir!

Elba rol almakta olduğu Sky komedisi In The Long Run'ın basın toplantısında Luther'i uzun metraj film formatında geri döndürme fikrini bir kez ortaya koydu.

20-07/08/idris-elba.jpg

LUTHER 6. SEZON BELİRSİZ ANCAK FİLM VERSİYONU ARTIK ÇOK YAKIN!

Sky News'e göre Elba, henüz bir başka Luther sezonu için resmi bir planın olmadığını belirtirken sözlerine şöyle devam etti:

"Luther'in bir film formatında geri dönmesini görmeyi istediğim konusunda oldukça netim. Ve size şunu söyleyebilirim ki, Luther'in filmini yapmaya oldukça yakınız.

Bu açıklamalar Elba'nın, BBC Studios yapımı dizinin film versiyonunun çekilmesi konusundaki ilk söylemleri değil.

Oyuncu 2018 yılında Metro'ya verdiği röportajda Seven ve Along Came A Spider gibi 90'ların klasik filmlerini yansıtan tüm malzemelere sahip olduğuna inandığı dizinin yaratıcısı ismi Neil Cross'un uzun metraj Luther filmi senaryosu için harıl harıl çalıştığını söylemiş ve "Daha fazla cinayet, daha fazla Volvo ve daha çatık bir Luther olacak" ifadelerini kullanmıştı.

20-07/08/luther-filmi.jpg

Bakalım önümüzdeki günler Luther'in film projesi ile ilgili hangi yeni gelişmeleri beraberinde getirecek...

"Luther" (BBC) 5. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin