Sen Çal Kapımı 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yeni dizi Sen Çal Kapımı 2. bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
09 Temmuz 2020 - 09:49
Yeni Bölüm

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı ve Fox ekranlarında geçtiğimiz akşam ilk bölümü yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi büyük ilgi gördü. 2. bölüm fragmanı yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi kendi kitlesini yaratmaya başladı.

20-07/09/sen-cal-kapimi-dizisi.jpg

MF Yapım tarafından hazırlanan dizi ilk bölümünü izleyicilerle kavuşturdu. Üniversiteyi bitirme hayali olan ve çiçeklere tutku ile bağlı olan Eda, halasının çiçekçi dükkanında çalışırken yurt dışı eğitim bursunun, Serkan Bolat adında bir iş insanı tarafından kesildiğini öğrenerek karşısına çıkıyor ancak Bolat onun kim olduğunu bilmiyor. Eski sevgilisi Selin'in ani nişanlanmasının ardından altta kalmak istemeyen Serkan ise o an yanında olan Eda'nın nişanlısı olduğunu söylüyor ve 2 ay nişanlı rolü yapması karşılığında eğitim bursunu geri vermeyi teklif ediyor. Başta kabul etmeyen Eda, erkek arkadaşının kendisine İtalya'da yeni bir sevgili bularak terk etmesinin hırsı ile Bolat'ı basın açıklaması yapacağı sırada öperek herkesi şaşırttı. 

Sen Çal Kapımı 2. bölümde neler olacak?

20-07/09/sen-cal-kapimi-1594277997.png

Herkesin içinde Serkan'ı öperek hem onu hem çevresindekileri şaşırtan Eda, Serkan'ı evine götürerek halası ile tanıştırıyor. Serkan'a hisleri olduğunu söylemek zorunda kalan Eda, Serkan'ın annesinden veto yiyor. 

Sen Çal Kapımı 2. bölüm fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin