Dead Inside dizisinin yönetmeni Michael Patrick Jann oldu

The CW'nun pilot bölüm siparişini verdiği Dead Inside dizisinin yönetmeni belli oldu. Dead Inside konusu ne?

Volkan Küçükel
27 Şubat 2018 - 21:00
Gündem

The CW'nun deneme bölümü siparişi verdiği doğaüstü temalı polisiyesi "Dead Inside"ın yönetmen koltuğunda oturacak isim belli oldu.

Yazar Katie Lovejoy (Miranda's Rights, NBC Dracula), Warner Bros. TV ve Bill Lawrence'ın (Spin City, Scrubs, Cougar Town) Doozer Productions'ı ortaklığında hazırlanan dizinin pilot bölüm yönetmen koltuğunda Michael Patrick Jann oturacak. Jann aynı zamanda yürütücü yapımcı olarak ekibe destek verecek.

"DEAD INSIDE" KONUSU

Senaryosu Lovejoy tarafından kaleme alınan Dead Inside'ın kısaca hikayesine bakacak olursak;

İşinde başarılı dedektif erkek kardeşinin ölümüne neden olan patlamadan sağ kurtulan başarısız bir devriye polisi bir süre sonra kardeşinin hayaletini görmeye başlar. Bundan sonra suç mağdurlarına yardım etmek için birlikte çalışmaya başlarlar.

Hikayesiyle geçen sezonun iptal edilen CW/WBTV dizisi Frequency'i anımsatan dizide Lovejoy ile birlikte Doozer'dan Lawrence ve Jeff Ingold yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyorlar.

18-02/27/michael-patrick-jann.jpg

JANN'IN İŞLERİ

48 yaşındaki Michael Patrick Jann yakın geçmişte The Good Doctor ve Atypical'ın bazı bölümlerini yönetirken Powerless, 48 Hours Til Monday ve A to Z gibi birçok dizinin deneme bölümünde yönetmen koltuğunda oturdu.

Dead Inside'ın pilot bölüm oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin