Deli Gönül'ün başrolünde Murat Ünalmış yer alacak

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Deli Gönül'ün başrolünde yer alacak ünlü isim kesinlik kazandı.


03 Nisan 2017 - 18:40
Gündem

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Deli Gönül'ün başrolünde yer alacak ünlü ismin Murat Ünalmış olacağı belli oldu. Sevda Kuşun Kanadında dizisinin sevilen karakteri Arif'in ölerek diziden ayrılmasıyla hayranlarını üzen oyuncudan müjdeli haber geldi.

Dizinin kadın başrolü ve oyuncu kadrosu için arayışlar sürmekteyken Deli Gönül'ün çekimlerine Mayıs ayı başlanacağı duyuruldu.

Fırat Parlak ve Koray Şahin tarafından kurulan ve 2009 yılından beri televizyon dizileri, sinema filmleri, yarışma programları, reklam prodüksiyonları ve post-prodüksiyonlar yapan 25Film, dizinin yapımcılığını üstlenmektedir. 25 Film'in beğeniyle takip edilen ile Berat Özdoğan, Deli Gönül'ün yönetmen koltuğunu paylaşacaklar. Deli Gönül'ün senaryosunu ise Alican Yaraş kaleme almaktadır.  Evlat Kokusu, Dayan Yüreğim, gibi 2017 projesinden senaryo ekibinde bulunan Ali Yaraş, daha önce Sevdam Alabora, İzmir Çetesi, Karakol, Karadağlar, Balkan Düğünü gibi bir çok önemli önemli projenin senaristliğini üstlenmiştir.

Dizinin Konusu

Murat Ünalmış’ın canlandıracağı karakteri merkezine alacak dizinin öyküsü hayatında sevdiği, değer verdiği her şeyi kaybetmiş bir öğretmenin İstanbul’a taşınıp bir özel okulda göreve başlamasıyla başlayacak. Dram ağırlıklı olacak dizi büyük şehir hayatına alışmaya çalışan öğretmenin verdiği hayat mücadelesini konu alacak.

Murat Ünalmış Kimdir?

Yakışıklı ve tevrübeli oyuncu 23 Nisan 1981 yılında Kayseri’de doğumlu olup, çocukluğunu memlektinde geçirdikten sonra geçirdikten sonra eğitim hayatına İstanbul’da devam etmiştir. Gençlik yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nde basketbol takımında oynamış olup, oyunculuk kariyerine  Hayat Bağları ile başlamıştır.

Daha sonra Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası dizilerinde ve “Üç Kadın”, “Deli Duran”, “Sen Ne Dilersen” adlı sinema filmlerinde yer alan oyuncu Fox ekranlarında yayınlanan Yer Gök Aşk dizisinde Yusuf karakteriyle milyonları peşinden sürüklemiştir. En son projesinde ise geçtiğimiz ay final yapan Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Arif karakterine hayat vermiştir.

Dizi hakkında bilgiler kesinleştikçe sitemizde yayınlayacağız.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin