Demet Evgar Avlu dizisinden ayrıldı mı? Avlu Deniz yaşıyor mu?

Star tv ekranlarının sevilen dizisi Avlu'nun Deniz'i Demet Evgar diziden ayrıldı mı? İşte detaylar..

Merve Mutlu
08 Mart 2019 - 16:10
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin rol aldığı, star ekranlarının sevilen dizisi Avlu'nun yeni bölümü geçtiğimiz akşam yayınlandı. Avlu'nun son bölümünden beri "Avlu Deniz öldü mü?" sorusunu soran izleyiciler, merakla Avlu'nun yeni bölümü için ekrana kilitlendi. 

19-03/08/avlu-deniz.png

Avlu'nun Deniz'i Demet Evgar diziden mi ayrıldı?

Avlu dizisinin 32. bölümünde: Deniz'e olan nefreti her geçen gün büyüyen Kudret, büyük bir saldırı hazırlığındaydı. Fildişinden bir şişi gizlice hapishaneye getirten Kudret'in planı hazırdı. Deniz'in, Kudret'in yanındaki köstebeği olan Nazan'ın haber vermesine rağmen, bu saldırı Deniz cephesinde şok etkisi yaratacak gibiydi. 

Geçtiğimiz akşam yayınlanan Avlu'nun son bölümünde ise: Deniz, Kudret tarafından şişlenerek hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda yatan Deniz'in cezaevindeki arkadaşları da ondan haber alabilmek için kıvrandılar. Azra da peşindeki polislere rağmen kılık değiştirerek Deniz'in yoğun bakım odasına girdi. Öldü gözüyle bakılan Deniz, Azra'ya tepki vererek elini sıkınca izleyiciler için de Azra için de umut olmuştu. Ancak beklenen kötü haberi veren Zerrin müdür oldu. 

19-03/08/azra.png

Ölüm haberi ile cezaevindekiler de Azra'da yıkılırken, izleyenler başroldeki karakterin nasıl olup da öldüğüne anlam veremediler. "Demet Evgar Avlu'dan ayrıldı mı?" sorusunu soran izleyicilere cevabı ise Avlu 33. bölümün final sahnelerinde cevap verildi.

İzleyenlerin bir kısmı Deniz'in ölmeyeceğini ve bunların Zerrin müdürün planı olduğunu iddia ederken, Avlu dizisinden ters köşe geldi. 

Deniz Kaptan öldü mü?

Deniz yoğun bakımın ardından 2. bir ameliyata alındı. Son derece kritik geçen bu ameliyat sonrasında Komiser Tolga’nın mesai arkadaşlarına, “Deniz Demir bize emanet. O devletin koruması altında artık. Onu içerde öldürmek isteyen birileri hastanede işini bitirmeye çalışıyor. Buna fırsat vermemeliyiz” diyerek uyardığı sahne dikkat çekti.

Tolga komiser tam da beklediği gibi Deniz'in mezarı başında Azra'yı buldu. 

19-03/08/tolga.png

Tolga'nın hemen harekete geçmeyerek beklemesi Azra'ya yardım edeceğini düşündürürken, Avlu 33. bölümün sonunda Deniz gözlerini açtı ve ölümden bir kez daha döndüğünü gösterdi. Avlu'nun Deniz'i yeniden hayata tutunurken, başarılı oyuncu Demet Evgar'ın da diziden ayrılmadığı kesinleşmiş oldu. 

Avlu 33. bölüm final sahnesi :

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin