Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın dizisi Vurgun final yapıyor!

Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan Vurgun dizisi için final kararı alındı!

Nurşah
08 Mart 2019 - 17:02
Gündem

Fox Tv ekranlarında yayınlanan sevilen oyuncular Deniz Çakır, Begüm Birgören, Emre Kınay ve Erkan Petekkaya'nın başrolde yer aldığı Vurgun final yapıyor! Ne zaman bitecek?

19-03/08/vurgun-final.JPG 

Vurgun dizisi ekranlara veda edecek!

Büyük umutlarla Fox Tv ekranlarında 6 Şubat Çarşamba akşamı yayın hayatına başlayan dizi 5. bölümü ile izleyici karşısına çıkmıştı. 7 Mart akşamı ekrana gelen son bölümü ile AB grubunda altıncı, tüm gruplar kategorisinde ise on ikinci sıraya yerleşen diziden beklenmedik bir karar geldi!

19-03/08/vurgun-final-karari.JPG

Kadrosunda başarılı isimlerin yer aldığı dizi yayınlandığı ilk günden itibaren reytinglerde istenen başarıyı sağlayamadı. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre ise Vurgun dizisi için final kararı alındı... Şu an yayında olan yapımlar arasında en yüksek maliyete sahip olan dizilerden birisi olan Vurgun 6. bölümü ile izleyicilerine veda edecek ve ekran macerası sona erecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin