Demet Evgar'ın Avlu dizisinde Kudret ve Deniz arasında yeni bir savaş başlıyor!

Avlu dizisinde Kudret ve Deniz arasındaki kırılgan ipler yeniden kopuyor. İşte detaylar..

Merve Mutlu
12 Şubat 2019 - 15:47
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray'ın rol aldığı, kadınların hapishanede verdiği yaşam mücadelesi ve saklı kalmış perde arkası hayat hikayelerini konu alan Avlu dizisi, heyecanlı bir bölümle daha izleyici karşısına çıkacak. 

Avlu 30. bölümde, kırılgan ipler yeniden kopma noktasına geliyor. Kudret ve Deniz'in rekabeti arkalarından başkalarını da sürükleyecek. 

19-02/12/selen.png

Avlu son bölümde neler olmuştu?

Avlu dizisinin yayınlanan 29. son bölümünde: Deniz'in takımında olan Derya'nın, annesinin daha iyi yaşaması için Kudret'in köstebeği olduğunu öğrenen herkes Derya'ya düşman olmuş ve herkes muhabbetini kesmişti. Geçerken omuz atılan, yere tükürülen, yok sayılan Derya, yaşadığı yoksayılmaya daha fazla dayanamadı ve intihar etti. Deniz'in "Affedecektim" diye haykırarak yanında ağlaması ile sona eren bölüm, izleyenlere duygusal anlar yaşatmıştı. 

#https://www.diziler.com/haber/avlu-dizisinden-ayrilan-derya-karakteriyle-simel-kecicioglu-oldu-19000#

Avlu 30. bölümde neler olacak?

Avlu dizisinin 30. bölümünde: Heves, Derya'nın intiharı yüzünden Kudret'i suçlayacak. Kudret'in Derya'yı ağına düşürüp köstebek olarak kullanmasını öne çıkarak Heves, herkese karşı Kudret'i hedef göstererek kardeşim dediği Derya'yı savunacak. 

19-02/12/kavga-u.png

Derya'nın intiharı ile çalkalanan cezaevinde yeni bir savaşın çanları çalınmaya başlanıyor. Azra'yı Yiğit'ten kurtaran Kudret'in adamı, Kudret'in isteği üzerine Azra'yı kaçırıyor ve Kudret'in isteğiyle onunla evlilik hazırlığı yapıyor. Oğlu Alp'in çocuğunu bulmak ve yanına almak için mücadele eden Kudret, onu kendisinden saklayan Deniz'e karşı Azra'yı koz olarak kullanacak. Azra'nın alıkoyulması ve Deniz'le pazarlık yapmaya çalışılması ile Deniz de harekete geçer.

19-02/12/kudret.png 

Kudret'in torunu için savaş başlattığı hapishanede, Deniz de Azra için mücadele edecek. Kapıların kilitlendiği, kameraların devre dışı bırakıldığı Avlu 30. bölümde, Kudret ve Deniz arasında yeni bir savaş başlayacak. 

Avlu 30. bölüm fragmanı yayınlandı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin