Vurgun dizisi yeni bölümde neler olacak? Vurgun 2. bölüm bomba gibi geliyor!

Vurgun dizisinin 2. bölümünde neler olacak? İşte detaylar..

Merve Mutlu
12 Şubat 2019 - 16:23
Yeni Bölüm

Başrollerinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya, Begüm Birgören ve Emre Kınay'ın yer aldığı Vurgun dizisinin ilk bölümü, izleyicilerden tam not aldı. Fox'un yeni ve iddialı dizisi Vurgun'un 2. bölümü merakla beklenmeye başladı. 

Çarşamba akşamlarında güçlü rakiplerine meydan okumaya kararlı görünen Vurgun dizisinin 2. bölümünde, Kemal Vardar ve 10 yıllık yokluğunda en yakın arkadaşı Vedat ile evlenen eşi Reyhan karşı karşıya gelecekler. 

19-02/12/vurgun-1549979382.png

Vurgun 2. bölümde neler olacak?

Kemal Vardar'ın 10 yıllık koma halindeyken, Kemal'in en yakın arkadaşı olan Vedat ile evlenen Reyhan, şimdi kocasıyla yüzleşecektir. Kemal'in "Biz burada beraber yedik, içtik. Biz dosttuk, arkadaştık. En yakın arkadaşım, onu mu buldun?" sorusunu sorduğu Reyhan, ne diyeceğini bilemez halde kalacak. 

Kemal'in eşi ile evlenen Vedat, Kemal komadayken ona bakan hemşire Asya ile karşı karşıya gelerek "Benim sende iki sırrım var Asya" sözleri ile izleyenlerin merakle beklemesine neden olacak. Vedat'ın Kemal'den sakladığı ve Asya'nın bildiği sırları neler? sorusu da bir süre izleyenleri merak içerisinde bırakacak gibi duruyor. 

19-02/12/kemall.png

"Sen bu evi, bizi, aşkımızı, her şeyimizi yıktın." sözleriyle eski evinde üzülen Kemal'in o anları ise izleyenlere duygusal anlar yaşatacak. Vedat'ın Reyhan'a "Ailemizi, oğlumuzu korumak için yaptım ne yaptımsa" dediği anlarda oğlu Kerem'in Kemal'in oğlu olduğunu söylemeye çalışan Reyhan'ı susturarak "Kerem benim oğlum" diyen Vedat, kafaları iyice karıştırıyor. 

19-02/12/kerem.png

Kerem'in de gerçek babası Kemal ile karşı karşıya geldiği anlarda "kimsin sen?" sorusunu sorması Kemal'i olduğu kadar izleyenleri de duygulandıracak. Reyhan'ın "Kerem'in, kim olduğunu bilmese de babasını tanımaya hakkı var. Kemal'in oğlunu görmeye hakkı var." sözleri ile de yeni bir yol ayrımına girileceğinin sinyalleri yakılıyor. 

Vurgun dizisi ne zaman?

Fox ekranlarının yayınlanan ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çeken, başarılı kadrosu ve farklı hikayesi ile beğeni toplayan dizisi Vurgun, çarşamba akşamları saat 20:00'da izleyenleri ekran başına toplayacak.

Vurgun 2. bölüm fragmanı yayınlandı

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin